dobroge.tv

Live

Debut în forță pentru Simona Halep

08 februarie 2021
Publicitate

Simona Halep a debutat în forță la Australian Open. A doua jucătoare a lumii s-a calificat în această dimineață în turul doi al primul turneul de mare șlem al anului după o victorie în minimum de seturi în fața australiencei Lizette Cabrera.

În turul inaugural al turneului Australian Open, luni, Simona Halep, numărul doi mondial, a întâlnit-o pe reprezentanta gazdelor Lizette Cabrera, ocupanta locului 140 în lume.

Constănțeanca și-a confirmat statutul de favorită și a început în forță partida, ducând rapid scorul la 4-0, pentru ca apoi să își treacă în cont primul set după doar 28 de minute de joc, cu scorul de 6-2.

Setul secund s-a desfășurat tot în nota de dominare a Simonei, care s-a distanțat rapid pe tabela de marcaj ducând scorul la 5-0. În cele din urmă, Halep s-a impus cu 6-1 și a câștigat meciul după doar o oră.

În turul al doilea al întrecerii de la Melbourne, Simona Halep va întâlni o altă australiancă, pe Ajla Tomljanovic, ocupanta locului 72 în ierarhia mondială.

Tot în această dimineață, în primul tur la Melbourne, Irina Begu a fost învinsă de sârboaica Nina Stojanovic, cu scorul de 6-3, 6-4, iar Mihaela Buzărnescu a pierdut în fața canadiencei de origine română, Bianca Andreescu, în trei seturi, cu 6-2, 4-6, 6-3.

Duelul românesc din primul tul de la Australian Open, dintre Patricia Țig și Sorana Cîrstea, a fost câștigat de aceasta din urmă cu scorul de 6-2, 6-1.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233