dobroge.tv

Live

FC Farul Constanța, în așteptarea meciului cu Chindia Târgoviște

08 februarie 2021
Publicitate

După aproape o lună de antrenamente, FC Farul este gata să debuteze și oficial în noul an. Iar primul meci este unul extrem de dificil. „Marinarii” joacă în miercuri în Cupa României, contra Chindiei Târgoviște, miza partidei fiind calificarea în sferturile de finală ale competiției.

Fără înfrângere în partidele de pregătire disputate în acest an, FC Farul este gata să înceapă asaltul final în Liga a doua. Până atunci însă, formația de pe litoral joacă la mijlocul acestei săptămâni în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, fază în care s-au calificat după 14 de ani de așteptare. „Marinarii” primesc miercuri la Constanța vizita prim divizionarei Concordia Chiajna, în primul meci oficial din acest an, la finalul căruia speră să obțină biletele pentru sferturi. Una dintre achiziţiile echipei constănţene din această iarnă, experimentatul mijlocaş Liviu Mihai, spune că „marinarii” vor aborda meciul contra Chindiei cu încredere și că singurul obiectiv propus este calificarea.

Victoriile de aduc victorii. Important e să nu pierdem. Vrem să abordăm meciul cu Chindia la victorie. Nu avem nimic de pierdut. E o șansă pentru noi să mergem mai departe. Suntem bucuroși că înainte de meciul din cupă am avut posibilitatea de a juca un amical cu Viitorul aici, pe teren de iarbă, pentru că noi în ultima perioadă am jucat numai pe sintetic. Și este diferență între sintetic și iarbă. Cred că ne-a prind bine acest test”, a declarat Liviu Mihai, FC Farul Constanța

Un meci de cupă foarte important pentru noi. Vrem să trecem peste această etapă. Întâlnim o echipă bună, o echipă de mijlocul clasamentului care se bate la play-off. O echipă cu jucători experimentați. Trebuie să dăm ce e mai bun pe teren și să fim mai buni ca ei”, a declarat Ionuț Ursu, FC Farul Constanța

Pe lângă Cupa României, FC Farul este angrenată și cu șanse reale în lupta pentru calificarea în play-off-ul de promovare al Ligii a doua. Formația constănțeană este la trei lungimi distanță de locul șase al clasamentului, în condițiile în care mai sunt doar cinci partide rămase de disputat din sezonul regulat.

FC Farul Constanța – Chindia Târgoviște, contând pentru optimile de finală ale Cupei României la fotbal, se joacă miercuri, 10 februarie, pe stadionul Gheorghe Hagi, cu începere de la ora 14:30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233