dobroge.tv

Live

Înfrângeri pe linie pentru „gladiatori”

08 februarie 2021
Publicitate

BC Athletic rămâne fără victorie în Liga Națională de baschet masculin. Formația constănțeancă n-a avut nici o șansă în weekend, în meciurile din cadrul celui de-al șaptelea turneu al sezonului. „Gladiatorii” din Tomis au cedat în confruntările cu FC Argeș Pitești și CSU Sibiu și rămân pe ultimul loc al clasamentului, cu 12 înfrângeri din 12 partide.

Diferența de valoare dintre FC Argeș Pitești și BC Athletic Neptun s-a văzut sâmbătă după amiază încă din primul sfert. Adversarii constănțenilor s-au instalat la conducere pe tabela de marcaj încă din primele minute și nu au mai cedat-o până la final. Și asta în ciuda faptul că elevii lui Alexandru Olteanu au reușit să se țină aproape de adversarii lor în cel de-al doilea parțial.

A fost însă prea puțin pentru a putea emite pretenții la un rezultat surpriză, astfel că victoria a revenit piteștenilor, cu scorul de 86 la 66, după ce la pauză au intrat la cabine cu avans de zece puncte, scor 44 la 34.

Duminică, în cadrul celui de-al doilea meci al turneului de la Voluntari, constănțeni au dat peste CSU Sibiu, una dintre forțele campionatului care luptă pentru titlul de campioană națională, și totodată una dintre echipele care reprezintă România în competițiile europene. Iar aceste detalii s-au văzut pe tabela de marcaj încă de la pauză, când sibienii au intrat la cabine cu 26 de puncte avans.

Chiar dacă în actul secund aceștia au redus din turație și le-au permis constănțenilor să iasă mai mult la joc, deznodământul partidei nu a putut fi schimbat. S-a încheiat 92 la 65 pentru CSU Sibiu, s-a instalat în fotoliul de lider al Ligii Naționale de baschet masculin, cu 11 victorii și două înfrângeri. De partea cealaltă, BC Athletic rămâne ultima clasată, având 12 înfrângeri din tot atâtea partide disputate în actuala ediție de campionat.

Constănțenii mai au de disputat o restanță cu U BT Cluj, care a fost programat inițial la 10 decembrie 2021, dar nu s-a putut disputa atunci din motive pandemice.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233