dobroge.tv

Live

Farul, remiză în ultimul amical al iernii

04 februarie 2021
Publicitate

FC Farul a încheiat cu o remiză campania de pregătire a primelor meciuri oficiale din acest an. Elevii lui Ianis Zicu au terminat la egalitate, scor 1-1, confruntarea cu FC Viitorul II, și așteaptă acum confruntarea din Cupa României, de peste o săptămână, cu Chindia Târgoviște.

FC Farul a disputat la mijlocul acestei săptămâni o ultimă partidă de verificare înaintea debutului oficial în acest an. Pe 10 februarie, de la ora 14.30, elevii lui Ianis Zicu vor întâlni, la Constanța, pe Chindia Târgoviște, în optimile de finală ale Cupei României. 

Alb-albaștrii au încheiat la egalitate, scor 1-1, partida disputată în compania celor de la FC Viitorul 2, formație din Liga a 3-a, într-un meci disputat la baza sportivă a Academiei Hagi. 

Gazdele au început mai bine și au deschis scorul în minutul 8, după o lovitură de cap expediată de Crivac. După o transversală a lui Voicu, jocul s-a echilibrat, dar nu s-a mai înscris până la pauză. În repriza secundă, „marinarii” au presat și au egalat în minutul 71, grație unei lovituri de cap a lui Simon Măzărache, după centrarea perfectă a lui Antonio Cruceru. 

Pe final, Alexandru Stoica a avut în două rânduri șansa de a aduce victoria pe FC Farul, dar prima oară a fost blocat de portarul advers, apoi a trimis peste transversală. 

În urma acestui rezultat, FC Farul a încheiat seria meciurilor amicale, în care a înregistrat patru victorii, având nu mai puțin de 24 de goluri marcate și doar unul primit. 

De partea cealaltă, până la reluarea meciurilor oficiale din Liga a Treia, FC Viitorul II mai are patru partide amicale programate până pe 24 februarie, în care va întâlni pe Concordia Chiajna, Unirea Slobozia, Dacia Unirea Brăila, dar și selecționata sub 18 ani a României.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233