dobroge.tv

Live

FC Viitorul Constanța n-a pierdut, dar nici n-a câștigat

01 februarie 2021
Publicitate

FC Viitorul a intrat în zodia remizelor. Constănțenii au înregistrat duminică a cincea partidă consecutivă încheiată la egalitate, după 1-1 contra Astrei Giurgiu. La final, Mircea Rednic s-a declarat mulțumit de punctul astfel obținut, mai ales după felul în care s-a jucat în repriza secundă a meciului.

Viitorul a început tare meciul de la Giurgiu, contra Astrei, și după doar zece minute a trecut în avantaj marcat de Ganea, după ce anterior Mățan a trimis balonul în bară. O fază similară s-a produs după doar opt minute în careul Viitorului, în care Grădinaru a fost aproape să introducă balonul în propria poartă.

În actul secund, Astra a preluat control jocului în teren și a restabilit egalitatea în minutul 61, după o respingere a lui Căbuz. De altfel, portarul Viitorului a fost văzut drept cel mai bun jucător din teren, care a închis aproape perfect poarta în fața atacurilor astralilor.

Ținând cont de repriza a doua, cred că este un rezultat echitabil. Îmi pare rău pentru că am început bine, am avut 15-20 de minute, bune. Am reușit să înscriem, după care în loc să jucăm în aceeași manieră și să jucăm direct și repede, am intrat într-un joc de luptă cu adversarii, în care noi am pierdut multe dueluri, am făcut multe faulturi și așa le-am dat posibilitatea să intre în joc. Mai ales, ținând seama că Budescu e un bun executant de lovituri libere. Au fost minute în care noi nu am reușit să ieșim din careu și eu și-au creat câteva situații de a marca. Au avut câteva ocazii. Spre norocul nostru, astăzi Căbuz a făcut un meci foarte bun. Repriza a doua am încercat prin schimbările pe care le-am făcut să aducem un plus în faza de atac. Dar nu am reușit pentru că am dus bine mingea până la 20 de metri și acolo nu am ales soluția ideală”, a declarat Mircea Rednic, antrenor principal FC Viitorul Constanța

După această partidă, Viitorul a ajuns la cinci remize consecutive și zece în actuala ediție de campionat, din care a disputat 20 de partide. Pentru constănțeni toți acești pași greșiți au însemnat puncte prețioase care au fost pierdute, mai ales că obiectivul în acest sezon este calificarea din nou în play-off-ul campionatului.

E încă un meci nul, deci care nu ne avantajează deloc, ținând cont că deja etapele trec. Mai sunt 10 etape, sunt 30 de puncte în joc, iar noi avem nevoie de minim 20 de puncte ca să poți să te gândești să intri în playoff”, a declarat Mircea Rednic, antrenor principal FC Viitorul Constanța

După această remiză, Viitorul se menține pe poziția a opta a clasamentului, cu 24 de punte, la trei lungimi de primul loc de play-off, ocupa de Chindia Târgoviște. În runda următoare, joi, constănțenii întâlnesc la Cluj campioana României, CFR Cluj.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233