dobroge.tv

Live

Mircea Rednic a confirmat plecarea lui Luckassen de la FC Viitorul

01 februarie 2021
Publicitate

FC Viitorul a rămas fără principalii oameni de gol și este obligată să găsească soluțiile din mers. Până la anunțul oficial al clubului, Mircea Rednic a confirmat duminică, după egalul cu Astra Giurgiu, transferul lui Luckassen în Turcia, la Kayserispor.

După vânzarea lui Gabi Iancu, golgheterului Ligii Întâi în sezonul trecut, acum a venit rândul lui Kevin Luckassen să părăsească formația de pe litoral. Cu nouă reușite în această ediție de campionat, olandezul de origine ghaneză era principalul marcator al echipei.

În aceste condiții, Rednic trebuie să găsească rapid soluțiile, chiar printre proprii jucători. De altfel, până la o poziție oficială a Viitorului, antrenorul constănțenilor a fost primul care a confirmat tranzacția.

Trebuie să ținem cont că deja etapele trec, mai sunt 10 etape. Sunt 30 de puncta în joc, noi avem nevoie de minim 20 de puncte ca să te gândești să intri în playoff. Eu le-am cerut. E momentul în care să riscăm. E momentul în care să ne implicăm mult mai mult, mai ales la faza ofensivă. Să nu ne mulțumim numai să ne facem treaba în zona de mijloc. Să nu apărem cu mai mulți jucători în zona de 16 metri. Noi asta lucrăm la antrenamente. Prea mulți jucători vor să vină la posesie, să atingă mingea de nu știu câte ori. Avem prea mulți numărul 10 și nu avem jucători care să ajungă să susțină atacantul. Jucând cu un singur atacant este foarte greu. Și acum trebuie să ținem cont și că noi l-am pierdut pe Kevin care era un vârf, care ținea de minge, care se bătea, crea culoare, era periculos în 16 metri. Trebuie să ne descurcăm pentru un moment. Ganea nu a făcut-o rău, atât timp cât a jucat dar, de multe ori era izolat”, a declarant Mircea Rednic, antrenor principal FC Viitorul Constanța

Venit la sfârșitul lunii august a anului trecut la FC Viitorul, din postura de jucător liber de contract, Luckassen a evoluat în 19 partide pentru constănțeni, în care a înscris nouă goluri.

Grație evoluțiilor sale bune, în decurs de doar cinci luni, cota sa pe piața s-a dublat, astfel că de la 250 de mii de euro, el a ajuns să valoreze pe piața transferurilor 500 de mii de euro. Mai mult decât atât, bursa zvonurilor anunță că Hagi l-a cedat în Turcia pe Luckassen în schimbul a un milion de euro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233