dobroge.tv

Live

Viitorul Constanța pleacă spre Giurgiu fără Luckassen

29 ianuarie 2021
Publicitate

Cu o singură victorie în ultimele nouă partide de campionat, FC Viitorul nu își mai permite pași greșiți dacă vrea să prindă play-off-ul Ligii Întâi. Constănțeni joacă duminică seară la Giurgiu, contra Astrei, o formație care se confruntă cu numeroase probleme în ultima perioadă și care riscă inclusiv excluderea din campionat. Constănțenii nu se vor putea baza pentru această partidă pe golgheterul Luckassen, care își negociază în Turcia transferul la Kayserispor.

FC Viitorul este echipa egalurilor în acest sezon. Formația de pe litoral a ajuns la nouă remize în 19 partide disputate în Liga Întâi, dintre care patru numai de la începutul acestui an.

Aceste rezultate i-au îndepărtat pe constănțeni de obiectivul propus, calificarea în play-off-ul campionatului, fiind acum la patru puncte distanță de locul șase al clasamentului.

Elevii lui Mircea Rednic au șansa de a mai reduce din această diferență duminică după amiază, când vor juca la Giurgiu contra Astrei.

Chiar dacă au scos un punct din confruntarea cu CFR Cluj, campioana în exercițiu a României, giurgiuvenii se confruntă cu numeroase probleme la echipă. Cea mai gravă dintre acestea este legată de cele trei cazuri de dopaj, care ar putea să ducă inclusiv la excluderea Astrei din campionat. În aceste condiții, constănțenii pornesc cu prima șansă la victorie, însă partida rămâne în continuare deschisă oricărui rezultat.

Din câte se pare, pentru această confruntare, Mircea Rednic nu se va putea baza pe serviciile principalului marcator al echipei în acest sezon, olandezul de origine ghaneză Kevin Luckassen. Acesta a ajuns în această dimineață în Turcia, acolo unde își negociază contractul cu formația pregătită de Dan Petrescu, Kayserispor.

Vârful celor de la Viitorul are mai multe oferte, după ce a reuşit șapte goluri şi o pasă decisivă în acest sezon.

Astra Giurgiu – FC Viitorul, contând pentru etapa a XX-a a Ligii Întâi, se joacă duminică, 31 ianuarie, la Giurgiu, cu începere de la ora 14:00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233