dobroge.tv

Live

Cantonament încheiat cu o remiză pentru FC Farul Constanța

28 ianuarie 2021
Publicitate

Farul a încheiat cu o remiză cantonamentul de zece zile desfășurat la București. Constănțenii au terminat la egalitate confruntarea cu FC Voluntari 2, scor 0-0, înaintea revenirii „acasă”. Trei victorii, o remiză, 14 goluri marcate și nici unul primit este bilanțul „marinarilor” la finalul stagiului de pregătire, unul care dă speranțe înaintea optimilor Cupei României la fotbal.

După trei victorii la scor, FC Farul a reușit doar o remiză joi după amiază, în ultimul meci amical disputat în cantonamentul de zece zile desfășurat la București.

„Marinarii” n-au mai reușit să găsească drumul spre gol în confruntarea cu echipa a doua a celor de la FC Voluntari, care evoluează în Liga a treia, astfel că meciul s-a terminat nedecis, scor 0-0.

În urma acestei partide, care a avut loc chiar înainte de întoarcerea la Constanța, „marinarii” încheie stagiul de pregătire din Capitală cu un bilanț pozitiv: trei victorii, o remiză, 14 goluri marcate și niciunul primit.

După revenirea la Constanța, Farul va continua pe litoral pregătirea până la primul meci oficial al sezonului, programat pe 10 februarie, în optimile Cupei României, cu Chindia Târgoviște.

Până atunci, constănțenii vor susține o ultimă verificare, cu FC Viitorul 2, pe 3 februarie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233