dobroge.tv

Live

Trei plecări la HC Dobrogea Sud

28 ianuarie 2021
Publicitate

Cu mai puțin de o săptămână rămasă până la reluarea meciurilor din Liga Națională de handbal masculin, HC Dobrogea Sud a anunțat și primii jucători plecați de la echipă. Nu mai puțin de trei stranieri s-au despărțit în această iarnă de formația de pe litoral, toți fiind transferați la Constanța în vara anului trecut.

A început curățenia de iarnă la HC Dobrogea Sud. Formația de pe litoral a anunțat marți seară că a încheiat colaborările cu trei dintre stranierii transferați la Constanța anul trecut.

Aceștia sunt croatul Alan Blazevic, turcul Onur Ersin si muntenegreanul Igor Radojevic, care n-au rezistat decât o jumătate de an la formația pregătită de Djordje Cirkovic. Alături de rusul Vitaly Komogorov, toți au fost aduși la echipă datorită experienței internaționale pe care o aveau, în perspectiva unui parcurs cât mai lung în cupele europene.

Din păcate, speranțele constănțenilor la o calificare în grupele EHF European League au fost spulberate la finele lunii septembrie de puternica formație portugheză Sporting Lisabona. De asemenea, nici în întrecerea internă lucrurile nu stau conform planurilor pentru constănțeni.

În turul de campionat, HCDS a pierdut confruntările cu principalele contracandidate la titlu, Dinamo și Potaissa Turda, și este pe locul trei, la nouă puncte distanță de prima poziție a clasamentului.

HC Dobrogea Sud va disputa primul meci oficial din 2021 pe 3 martie, atunci când este programată partida cu Știința Bacău, în Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe, contând pentru etapa cu numărul XVI în Liga Zimbrilor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233