dobroge.tv

Live

Plouă cu goluri în amicalurile FC Farul Constanța

21 ianuarie 2021
Publicitate

FC Farul este la turație maximă în partidele de pregătire! „Marinarii” au câștigat ieri și al doilea amical al iernii, după ce s-au impus cu 5-0 în fața celor de la FC Voluntari II. După cele două meciuri test disputate în ultima săptămână constănțenii au un golaveraj de 14 la 0.

Aflată în cantonament la București, FC Farul a disputat miercuri după amiază o primă partidă de verificare. Alb-albaștrii au întâlnit, pe terenul unei baze sportive din capitală, ocupanta locului 7 în clasamentului Seriei a 4-a din Liga a 3-a, FC Voluntari 2, în fața căreia s-au impus cu 5-0.

Ritmul meciului a fost unul alert, cu numeroase ocazii, însă până la pauză nu s-a marcat, chiar dacă ambele echipe și-au creat oportunități.

Elevii lui Ianis Zicu au dominat cu autoritate repriza secundă, când au marcat de cinci ori.

Patru dintre reușite i-au aparținut lui Andrei Banyoi, atacantul în vârstă de 20 de ani punctând în minutele 53, 70, 85 și 87. Lista marcatorilor a fost completată de Alexandru Stoica, mijlocașul Farului înscriind în minutul 72.

Aceasta este a doua partidă de verificare susținută de „marinari” în pauza de iarnă, după ce la finalul săptămânii trecute au învins formația sub 19 ani a clubului cu scorul de 9-0.

Următorul amical al Farului în cantonamentul de la București este programat sâmbătă, 23 ianuarie, în compania celor de la Unirea Slobozia, locul 19 în clasamentul Ligii a 2-a.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233