dobroge.tv

Live

Halep debutează la Melbourne Series

07 ianuarie 2021
Publicitate

Simona Halep va începe oficial noul sezon în tenisul feminin mondial la sfârșitul acestei luni. Constănțeanca va evolua la Melbourne Series, competiție la care și-au anunțat prezența 49 dintre primele 50 de jucătoare ale lumii. Turneul se desfășoară înaintea primul Grand Slam al anului, Australian Open.

Organizatorii de la Melbourne Series au anunţat că 49 dintre primele 50 de jucătoare ale lumii, inclusiv Simona Halep, vor participa la cele două turnee de categorie WTA 500 ce vor avea loc în paralel, între 31 ianuarie şi 6 februarie, înainte de Australian Open. 

Singura sportivă din Top 50 WTA care va lipsi la primul Grand Slam al anului este olandeza Kiki Bertens, din cauza unei accidentări. Din România mai sunt acceptate direct Patricia Ţig, Sorana Cîrstea şi Irina Begu. 

Primele 32 de jucătoare din clasamentul WTA vor fi împărţite în două grupe de câte 16 şi vor fi capi de serie. Tablourile principale ale celor două turnee feminine, care vor fi completate cu sportive stabilite prin tragere la sorţi, vor fi de câte 64 de jucătoare. Calificările şi meciurile de pe tablourile principale vor începe la 31 ianuarie, după ce toate jucătoarele au încheiat o perioadă de carantină de 14 zile de la sosirea la Antipozi. 

Cu acest prilej îşi va face revenirea în competiţii, după 11 luni, australianca Ashleigh Barty, care a ales să nu părăsească ţara ei natală pentru a concura, sezonul trecut, din cauza pandemiei de coronavirus.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233