dobroge.tv

Live

Fanii HCDS și-au desemnat superlativele

06 ianuarie 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud și-a desemnat superlativele anului trecut. În baza voturilor exprimate de fani pe pagina de socializare a clubului până la 31 decembrie, au fost alese cea mai frumoasă victorie și revelația echipei.

Fanii lui HC Dobrogea Sud au fost invitați la finalul anului trecut să își aleagă favoriții după disputarea turului de campionat în noua ediție a Ligii Zimbrilor, dar și cea mai frumoasă victorie obținută de elevii lui Djordje Cirkovici pe parcursul lui 2020.

Potrivit voturilor exprimate, Gabi Ilie a fost desemnat revelația anului dintre jucătorii formației constănțene, care a avut parte de un sezon de excepție, încununat și cu o convocare în premieră la prima reprezentativă a României. El a fost inclus de selecționerul Rareș Fortuneanu printre cei 18 handbaliști de perspectivă ai țării care au participat la stagiul de pregătire ce a avut loc la București între 26 și 30 decembrie. 

În ceea ce privește cea mai frumoasă victorie a HCDS-ul din anul trecut, fanii constănțeni au fost fermi și au decis că succesul din partida cu Minaur Baia Mare, obținut prin golul lui Komogorov la ultima fază, merită această distincție. Contând pentru etapa a șaptea a campionatului, partida disputată pe 10 august s-a încheiat cu victoria formației de la malul mării cu scorul de 29 la 28. 

În prezent, handbaliștii constănțenii se află în vacanța de iarnă, care se va încheia pe 11 ianuarie, când este programată reunirea lotului. Primele partide oficiale din noul an pentru HC Dobrogea Sud sunt programate la începutul lunii februarie, când constănțenii vor întâlni pe CSM Bacău și Magnum Botoșani.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233