dobroge.tv

Live

Halep, antrenament în mediul online

05 ianuarie 2021
Publicitate

Simona Halep s-a antrenat în online înainte de startul în noul sezon. Constănțeanca și-a transmis live ultima sesiune de pregătire din România, înainte de plecarea la Antipozi, pentru participarea la Australian Open.

Simona Halep este gata de start în noul an competițional în tenisul feminin. După o pauză destul de îndelungată, constănțeanca a revenit pe terenul de antrenament, unde se pregătește pentru primul turneu de grand slam al anului, Australian Open. 

Chiar înainte de plecarea spre Antipozi, acolo unde va sta pentru aproximativ o lună, constănțeanca le-a făcut fanilor săi o surpriză. Le-a transmis live pe o pagină de socializare ultimul antrenament efectuat în România înainte de a pleca spre Australia. Sesiunea a fost apreciată de internauți, care i-au transmis succes în noul sezon competițional. 

Jucătoarea numărul 2 mondial intenţionase iniţial să participe la primul turneu WTA din 2021 programat la Abu Dhabi între 6 şi 13 ianuarie, însă a renunţat, hotărând să meargă direct în Australia. La Melbourne, între 31 ianuarie şi 6 februarie, are loc un turneu de 500 de puncte, însă Simona Halep nu a confirmat oficial participarea până în acest moment. 

Primul turneu de Mare Şlem al anului, Australian Open, va începe la 8 februarie şi se va încheia la 20 februarie. La ediţia de anul trecut, Halep a atins faza semifinalelor, fiind învinsă de spaniola Garbine Muguruza.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233