dobroge.tv

Live

Sălile de sport din Constanţa, pline după sărbători

04 ianuarie 2021
Publicitate

Sălile de sport au fost pline, în primele zile din an. Mesele îmbelșugate și bucatele tradiționale și-au pus amprenta pe siluetele oamenilor. După perioada sărbătorilor, constănțenii s-au grăbit să își reia antrenamentele, mai ales că acum municipiul Constanța a ieșit din carantină și nu mai există restricții de deplasare pe timpul zilei.

De la sarmale, cozonac şi jumări, constănțenii care ţin la siluetă au trecut la alergat, pedalat și ridicat greutăţi. 

Mircea are 16 ani, dar este un împătimit al sportului. De mai bine de doi ani vine la sală constant, ca să se antreneze. Chiar dacă în perioada sărbătorilor a luat o mică pauză, Mircea este motivat să își reia antrenamentul. Iar după mesele copioase, exercițiile sunt vitale, spune el.

Și Alina vine regulat la sală. Ea a avut în permanență grijă la dietă, iar silueta ei nu a fost afectată de bucatele tradiționale, care au fost nelipsite de pe mese, în această perioadă.

Antrenorii spun că în această perioadă, oamenii sunt mai motivați să vină la sală. Începutul de an, dar și situația pandemică îi fac pe constănțeni mai dornici de mișcare. Atenție, însă. Antrenamentul trebuie făcut gradual și treptat. O persoană fără condiție fizică ar putea avea probleme, dacă exagerează cu efortul.

Totdată, nutriționiștii recomandă în această perioadă cure de detoxifiere. După alimentele grele, fructele și legumele nu ar trebui să lipsească din niciun meniu.

Pentru rezultate optime, este important să aveți un stil de viață sănătos și să urmați o dietă echilibrată, fără excese.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233