dobroge.tv

Live

Hagi infirmă negocierile cu Celtic

04 ianuarie 2021
Publicitate

Retras din antrenorat de aproape o jumătate de an, Gheorghe Hagi este aproape de o revenire. Cel puțin așa anunță bursa zvonurilor, care a anunță că „Regele“ este în tratative cu o echipă de top a Europei. Reacția lui Hagi a venit prompt.

Vizita lui Gheorghe Hagi în Scoția, la Glasgow, de la începutul acestui an, a fost interpretată de o parte a presei din România drept o rundă de negocieri pe care „Regele“ le-ar purta cu campioana Celtic. 

Retras din antrenorat de aproape jumătate de an, după ce a renunțat la funcția de manager tehnic al lui FC Viitorul, Hagi a dezmințit categoric zvonurile. Prin intermediul unui comunicat de presă postat pe pagina oficială a formației constănțene, el a declarat că: „În urma articolelor apărute în toată presa sportivă din România, referitoare la presupuse discuții cu formația Celtic Glasgow, precizez că acestea nu există, sunt speculații complet false, fără a avea o bază reală."

Gheorghe Hagi a antrenat la Viitorul, club pe care l-a și înființat în urmă cu 11 ani, între septembrie 2014 și august 2020, interval de timp în care echipa a cucerit campionatul, Cupa și Supercupa României. De la plecarea „Regelui“ de pe banca tehnică, Viitorul nu a mai obținut rezultatele din ultimele sezoane. 

Echipa a început stagiunea cu Ruben de la Barrera în postura de manager tehnic, spaniolul fiind înlocuit cu Mircea Rednic în decembrie, din cauza rezultatelor și a prestațiilor echipei. Înaintea reluării meciurilor din campionat, Viitorul este pe locul opt în Liga 1, cu 17 puncte, trei în spatele ultimei poziții de play-off, pe care se află Chindia, dar și un meci mai puțin disputat.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233