dobroge.tv

Live

Încă un jucător pleacă de la FC Viitorul Constanța

28 decembrie 2020
Publicitate

Continuă curățenia de iarnă la FC Viitorul. Formația constănțeană a anunțat astăzi că a ajuns la o înțelegere cu fundașul spaniol Angel Martinez pentru rezilierea contractului.

Adus în vară pentru a întări compartimentul defensiv, fundașul spaniol Angel Martinez nu a convins la FC Viitorul. În cele aproape patru luni petrecute la formația de la malul mării, el a apucat să evolueze în doar cinci partide, din care una în Cupa României.

În aceste condiții, conducătorii constănțeni au decis că este mai bine să renunțe la serviciile jucătorului. Anunțul rezilierii contractului a fost făcut luni dimineață printr-un comunicat postat pe pagina oficială a clubului, prin care FC Viitorul îi mulțumește aportul adus.

Angel Martinez este al doilea jucător de care formația de pe litoral se desparte în decurs de zece zile în finalul acestui an.

Pe 19 decembrie, FC Viitorul a anunțat rezilierea de comun a contractului cu Adrian Stoian. Sosit în vara acestui an la echipa constănțeană, Adrian Stoian a evoluat în cinci partide pentru FC Viitorul și a reușit o pasă de gol.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233