dobroge.tv

Live

Viitorul termină anul la Mediaș

18 decembrie 2020
Publicitate

FC Viitorul dă mâine seară ultima reprezentație din acest an în Liga Întâi. Constănțenii joacă la Mediaș contra celor de la Gaz Metan iar victoria este singura variantă dacă vor să termine anul în primele șase echipe ale campionatului.

Înfrângerea suferită în ultimul meci de pe teren propriu din acest an i-a lăsat în afara locurilor de play-off pe cei de la FC Viitorul. Constănțenii speră să nu mai facă pași greșiți și în deplasarea de la Mediaș, în care vor întâlni sâmbătă pe Gaz Metan. 

Și asta cu atât mai mult cu cât medieșenii nu traversează deloc o perioadă bună în campionat, având nu mai puțin de 4 înfrângeri consecutive în ultimele etape. Mircea Rednic, managerul tehnic al constănțenilor, rămâne precaut chiar și în aceste condiții.

Înaintea confruntării de la Medial, FC Viitorul se afla pe poziția a șaptea a clasantului, cu 17 puncte, și la două lungimi în spatele ocupantei locul șase, Chindia Târgoviște. De partea cealaltă, medieșenii sunt abia pe locul 14, cu 13 puncte. Gaz Metan Mediaș – FC Viitorul, contând pentru etapa a XV-a a Ligii Întâi la fotbal, se joacă sâmbătă seară, cu începere de la ora 20 și 30 de minute.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233