dobroge.tv

Live

HCDS a pierdut derby-ul cu Potaissa

18 decembrie 2020
Publicitate

Cu o echipă decimată de probleme medicale, HC Dobrogea Sud a pierdut ieri derby-ul etapei a 13-a în Liga Zimbrilor. Constănțenii au cedat la mare luptă cu 36 la 32 și vor termina anul, cel mai probabil, pe ultima treaptă a podiumului.

Lipsită de aportul mai mulor titular din cauza problemelor medicale, misiunea de a câștiga duelul european cu Potaissa Turda s-a dovedit imposibilă pentru HC Dobrogea SUD. 

Constănțenii au luptat până la epuizare pentru a obține un rezultat pozitiv și au reușit să recupereze handicapul de pe tabela de marcaj până la pauza dintre reprize. Totuși, Potaissa a intrat în avantaj la cabine, scor 17-16, pentru ca în actul secund, după câteva tentative de desprindere anulate de handbaliștii constănțeni, ardelenii au reușit să încline balanța victoriei în favoarea lor. 

S-a încheiat 36 la 32 pentru Potaissa Turda, care s-a impus astfel derby-ul etapei a 13-a a Ligii Zimbrilor la handbal masculin și a câștigat lupta pentru locul secund al clasamentului. 

În urma acestui rezultat, cu doar două meciuri rămase de disputat în 2020, HC Dobrogea Sud va încheia cel mai probabil anul pe a treia treaptă a podiumului. 

Pe 22 și 23 decembrie, constănțenii au programate un nou turneu la Sfântu Gheorghe, în cadrul căruia se vor juca etapele 14 și 15 și în care vor întâlni pe CSM Vaslui și HC Buzău 2012.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233