dobroge.tv

Live

FC Viitorul Constanța cu ocaziile, FC Botoșani cu golurile

16 decembrie 2020
Publicitate

Viitorul cu ratările, Botoșaniul cu golurile. Formația constănțeană a fost învinsă aseară, în ultimul meci de pe teren propriu din acest an, cu scorul de 2-1, după ce elevii lui Mircea Rednic au trimis de trei ori mingea în bară.

FC Viitorul a început tare ultimul meci de „acasă” din acest an, contra celor de la FC Botoșani. Artean a șutat din afara careului, însă mingea a lovit bara porții moldovenilor. La scurt timp a venit rândul lui Matei să rateze deschiderea scorului, tot cu un șut de la distanță.

Și cum ocaziile se răzbună, cei care au marcat au fost oaspeții, prin Keyta, care s-a luptat pentru o minge respinsă de Căbuz în transversală. Replica constănțenilor a venit la doar două minute, dar și de această dată bara s-a opus golului la lovitura de cap a lui Matei.

După revenirea de la cabine, în minutul 60, botoșănenii au rămas în inferioritate numerică după ce Ongenda a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminate. Chiar și așa, elevii lui Marius Croitoru au mai înscris o dată, prin același Keyta, ducând scorul la 2-0.

Cu zece minute înainte de final, golgheterul Viitorului, Luckassen, a trimis și e mingea în bară. Tot el avea să înscrie până la urmă și singurul gol al constănțenilor în primul minut al prelungirilor.

S-a terminat 2-1 pentru FC Botoșani, care a câștigat la Ovidiu după o pauză de șase ani și a întrerupt totodată seria de meciuri fără victorie din campionat.

La finalul meciului, Mircea Rednic, a anunțat că va face curățenie la echipă în pauza de iarnă, fiind nemulțumit de randamentul unora dintre jucătorii săi.

Eu zic că e o înfrângere nemeritată. Am avut și trei bare, două în prima repriză și una în repriza a doua. Am început bine jocul, am presat, am adus mingea în fața porții, nu am reușit să înscriem. Sigur că și ei au avut câteva situații și Căbuz a avut două intervenții foarte bune. După care, în loc ca noi să înscriem, ei au marcat dintr-o fază fixă, dintr-un corner, unde am fost surprinși cu o deviere și am intrat la pauză cu 1-0. După care am revenit în joc, am presat. Ei nu au avut nicio ocazie, un singur șut pe poartă a fost golul doi. Tot așa ne-au surprins. Și culmea e că ne-au surprins în superioritate când noi aveam un om în plus și asta nu mi se pare normal”, declară Mircea Rednic, manager tehnic FC Viitorul

În urma acestui rezultat, FC Viitorul a ratat șansa de a-și consolida poziția între primele șase echipe din clasamentul Ligii Întâi, și riscă să piardă locul de play-off după această rundă.

Constănțenii mai au o partidă de disputat în acest an, sâmbătă, pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, după care vor intra într-o scurtă vacanță.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233