dobroge.tv

Live

Trei jucători ai HC Dobrogea Sus, convocați la naționala României

15 decembrie 2020
Publicitate

HC Dobrogea Sud pune umărul la reconstrucția naționalei României de handbal masculin. După ce a avut ambii portari la meciurile de calificare din octombrie pentru Euro 2022, formația constănțeană va trimite la lotul național, la sfârșitul acestei luni, alți trei jucători de perspectivă.

Evoluțiile din acest sezon ale tinerilor noștri handbaliști i-au atras atenția selecționerului României Rareș Fortuneanu, care vrea să testeze cât mai mulți jucători în perspectiva calificărilor pentru EURO 2022.

Daniel Vasile, Alexandru Andrei și Gabriel Ilie au fost convocați pentru stagiul de pregătire centralizată a lotului național de seniori, care va avea loc în perioada 26-30 decembrie, la București.

În cea de-a doua zi de Crăciun, la ora 12:00, „Delfinii” trebuie să se prezinte la reunirea tricolorilor. Fost căpitan al naționalei de tineret, portarul Daniel Vasile a făcut parte din lotul primei reprezentative și în octombrie, la meciurile cu Suedia și Muntenegru din campania de calificare la EURO 2022.

Extrema dreaptă Alexandru Andrei revine în familia tricoloră, după ce a evoluat la două turnee finale, în 2016 și 2018, cu echipele naționale de juniori și tineret ale României.

Și pentru interul stânga Gabriel Ilie, care a cochetat în trecut cu loturile naționale de juniori și tineret, este o șansă de afirmare în ochii actualului selecționer.

România va juca următoarele meciuri din preliminariile europene în martie 2021, când va susține dubla cu Kosovo. Ultimele două partide din grupa a 8-a, decisive pentru calificarea la turneul final, vor avea loc pe 28 aprilie, acasă, contra Suediei, și pe 2 mai, în deplasare, contra Muntenegrului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233