dobroge.tv

Live

FC Viitorul Constanța, ultimul meci „acasă” din acest an

14 decembrie 2020
Publicitate

Mircea Rednic a debutat cu o remiză pe banca tehnică a lui FC Viitorul, după egalul de la Ploiești, scor 1-1, contra Chindiei Târgoviște. Chiar dacă în urma punctului astfel obținut constănțenii au revenit pe pozițiile de play-off, tehnicianul și-ar fi dorit mai mult de la elevii săi. Ei au însă ocazia să se revanșeze mâine, când joacă din nou în campionat, contra celor de la FC Botoșani.

Viitorul și Chindia Târgoviște și-au împărțit punctele în partida din etapa a 13-a a Ligii Întâi, disputată la Ploiești sâmbătă seară, și terminată la egalitate, scor 1-1.

Constănțenii au condus pe tabela de marcaj, însă au fost nevoiți să evolueze timp de aproape o oră în inferioritate numerică în urma eliminării lui Cojocaru după o ieșire hazardată.

Mircea Rednic, noul antrenor al constănțenilor, n-a avut prea mult timp să se gândească la acest rezultat pentru că echipa sa are din nou meci în campionat. Marți seară, la Ovidiu, vin cei de la FC Botoșani, pentru partida din cadrul etapei a 14 a campionatului, ultima pe teren propriu din acest an pentru FC Viitorul.

Constănțenii speră să profite de acest avantaj, mai ales în condițiile în care, în istoricul confruntărilor directe, moldovenii s-au impus o singură dată la malul mării, în 2014. În plus de asta, FC Botoșani nici nu traversează o formă prea bună în campionat, având cinci meciuri consecutive fără victorie.

Suntem fericiți să jucăm acasă. Cred că echipele care joacă acasă au un mic avantaj și sperăm să profităm de acest lucru. Va fi o partidă dificilă, ne așteaptă un meci greu, cu o echipă cu experiență și jucători foarte buni, dar sperăm să ne impunem și să luăm cele trei puncte”, spune Radu Boboc, jucător FC Viitorul Constanța

Un meci important pentru noi. Ne dorim foarte mult să terminăm anul în primele șase, pe un loc de play-off. Îmbucurător că am reușit să recuperăm cei doi jucători accidentați, pe Ganea și pe Boboc. Deci, în momentul de față nu avem niciun jucător cu probleme medicale. Este un lucru bun pentru că am soluții. Jucăm cu Botoșani, o echipă care era abonată și este abonată și își doresc să joace anul acesta în play-off. Va fi un meci foarte greu, au jucători de calitate, o echipă care joacă un fotbal spectaculos, ofensiv. Iar noi trebuie să ne luăm toate măsurile, mai ales pe faza de contra atac. Plus, legat de meciul pe care l-am avut cu cei de la Chindia, până la eliminarea lui Cojocaru noi am prestat un joc bun. Sunt mulțumit, îmi dă încredere și mie și jucătorilor și de aceea vreau ca mâine să ne impunem jocul încă din primul minut”, declară Mircea Rednic, manager tehnic FC Viitorul

Înaintea confruntării de marți, 15 decembrie, de la Ovidiu, FC Viitorul se află pe poziția a șasea a clasamentului Ligii Întâi, cu 17 puncte, însă un meci mai puțin disputat față de celelalte formații. De partea cealaltă, FC Botoșani este pe zece, cu 14 puncte. 

FC Viitorul – FC Botoșani, contând pentru etapa a 14-a a Ligii Întâi la fotbal, se joacă marți seară, 15 decembrie, cu începere de la ora 21:00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233