dobroge.tv

Live

Rednic debutează la Viitorul

11 decembrie 2020
Publicitate

După o pauză prelungită, FC Viitorul revine mâine la meciurile din Liga Întâi. Constănțenii întâlnesc în deplasare pe Chindia Târgoviște, una din surprizele acestei ediții de campionat. Confruntarea va consemna și debutul oficial al lui Mircea Rednic pe banca tehnică a Viitorului, după ce amânarea partidei cu FC Hermannstadt.

Despărțite de un singur punct în clasamentul Ligii Întâi, FC Viitorul și Chindia Târgoviște se întâlnesc sâmbătă seară în etapa cu numărul 13 a campionatului. 

Constănțenii vin după eliminarea din Cupa României în fața lui Dinamo București și o înfrângere în fața Academicii Clinceni, care au dus la demiterea antrenorului spaniol Ruben de la Barrera, și speră ca schimbările la nivelul băncii tehnice, prin numirea lui Mircea Rednic, să aducă și rezultatele așteptate.

Tot la o victorie se așteaptă și Mircea Rednic, noul antrenor al constănțenilor sperând să aibă un debut cu dreptul în aventura sa de la FC Viitorul.

Înaintea acestei confruntări, FC Viitorul se află pe poziția a șaptea a clasamentului, cu 16 puncte după 12 meciuri jucate. De partea cealaltă, Chindia este pe opt, la o lungime în spatele formației de pe litoral. 

Chindia Târgoviște – FC Viitorul Constanța, contând pentru etapa a 13-a a Ligii Întâi la fotbal, se joacă sâmbătă seară, pe stadionul „Ilie Oană“ din Ploiești, cu începere de la ora 19 și 30 de minute.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233