dobroge.tv

Live

Ultima șansă pentru CFR Cluj

10 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

CFR Cluj își joacă în această seară viitorul european din acest sezon. Ardelenii trebuie să învingă în Elveția pe Young Boys Berna pentru a se califica în fazele eliminatorii ale Europa League. Edi Iordănescu, noul antrenor al CFR-ului este încrezător în șansele echipei sale, chiar dacă se confruntă cu numeroase indisponibilități.

Eduard Iordănescu a debutat cu o victorie în campionat în noul său mandat la CFR Cluj, iar acum se află în fața celei mai mari provocări. El are la dispoziție o singură partidă pentru a califica formația ardeleană în primăvara europeană. 

Campioana României joacă în această seară meciul decisiv cu elvețienii de la Young Boys Berna iar victoria este singura opțiune pentru a termina pe locul doi în grupă.

Anterior acestui meci, la Cluj, cele două formații au terminat la egalitate, scor 1-1, golul ardelenilor fiind înscris de Rondon. Înaintea confruntării din această seară, CFR Cluj ocupă locul al treilea al grupei A din Europa League, cu 5 puncte adunate în cinci partide. 

De partea cealaltă, elvețienii se află pe doi, cu șapte puncte. Partida dintre Young Boys și CFR Cluj, contând pentru etapa a șasea a grupelor Europa League, se joacă în această seară la Berna, cu începere de la ora 19 și 55 de minute.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233