dobroge.tv

Live

Phoenix întâlnește vicecampioana

08 decembrie 2020
Publicitate

După eșecurile usturătoare suferite în cel de-al doilea turneu al Ligii Naționale de baschet feminin, Phoenix CSU Simona Halep va disputa în weekend încă două etape de campionat. Constănțencele vor evolua la Satu Mare, acolo unde întâlni vicecampioana României, dar și pe „lanterna roșie“, Rookies Oradea, formație care a pierdut toate partidele de până acum.

Phoenix CSU Simona Halep strânge este nevoită să strângă rândurile după participarea la cel de-al doilea turneu al Ligii Naționale de baschet feminin. 

După startul lansat de campionat, în care au bifat trei înfrângeri consecutive, la finalul săptămânii trecute constănțencele au avut parte de un duș rece, fiind învinse fără drept de apel în cele două partide disputate la Târgoviște. 

Sfârșitul de săptămână nu se anunță nici el unul promițător, în condițiile în care elevele lui Carmin Popa se vor deplasa la Satu Mare, pentru cel de-al treilea turneu al campionatului. Aici vor întâlni în prima partidă, programată pentru sâmbătă de la ora 18 și 30 de minute pe gazdele de la Municipal Satu Mare, care au terminat în sezonul trecut pe locul secund al campionatului. 

În cea de a doua partidă a turneului, care va conta pentru etapa șaptea a campionatului și se va juca pe 13 decembrie, constănțencele vor avea în față un adversar mult mai facil, pe Rookies Oradea, singura echipă din campionat cu înfrângeri pe linie.

În clasamentul campionatului, după cinci etape disputate, Phoenix CSU Simona Halep se află pe locul șase, cu 8 puncte, la egalitate cu Municipal Târgoviște și Baschet Arad.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233