dobroge.tv

Live

Halep începe tare anul viitor

07 decembrie 2020
Publicitate

Simona Halep începe tare anul 2021. Chiar dacă primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, a fost amânat cu o lună, WTA pregătește modificarea calendarului competițional. Turneele de la Doha și Dubai ar urma să se joace în prima jumătate a lunii ianuarie, iar la acesta din urmă constănțeanca are de apărat titlul cucerit în acest an.

În sezonul 2021 am putea asista la o premieră, ţinând cont că turneele de la Dubai şi Doha, ambele câştigate de Simona Halep în trecut, ar urma să devină turnee pregătitoare pentru Australian Open. 

Publicaţia Tennis Tonic anunţă că WTA pune la cale un plan prin care să se joace tenis în primele două săptămâni din 2021. Turneele vehiculate pentru a lua locul competiţiilor care se desfăşurau până acum la „Antipozi” sunt Dubai şi Doha. Constănțeanca este campioana turneului de la Dubai, pe care l-a cucerit în 2020 după o finală cu Elena Rybakina din Kazahstan. 

Prezenţa Simonei la Dubai ar fi foarte importantă, întrucât ea are de apărat 500 de puncte în clasamentul WTA. Modificările au foarte mari șanse să se materializeze în condițiile în care în perioada 8-21 februarie este programat Australian Open și astfel s-ar suprapune cu turneele de la Doha și Dubai.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233