dobroge.tv

Live

CFR Cluj, obligată să câștige în Europa League

03 decembrie 2020
Publicitate

CFR Cluj este în fața unuia dintre cele mai importante meciuri din acest sfârșit de an. Fără Dan Petrescu pe bancă, după ce acesta s-a despărțit de formația ardeleană, campioana României este obligată să învingă pe ȚSKA Sofia pentru a rămâne în cărțile calificării în primăvara europeană.

Campioana României este nevoită să dispute în această seară un meci crucial însă fără un antrenor principal, după ce Dan Petrescu și-a anunțat plecarea din club. Decizia „Bursucului” a fost luată după o eliminarea suferită în Cupa României în fața Politehnicii Iași, de la finalul săptămânii trecut. Până vor reuși să găsească un nou tehnician, pentru acest joc pe bancă se va afla fostul secund al lui Petrescu, Valeriu Bordeanu.

Cu două etape rămase de disputat în faza grupelor Europa League, CFR Cluj este pe locul 3 al clasamentului grupei, cu 4 puncte, și la trei lungimi în spatele principalilor contracandidați la calificare, elvețienii de la Young Boys Berna.

Cel mai simplu scenariu pentru o calificare a campionei României în primăvara europeană este obținerea a două victorii în ultimele două etape, acasă cu ȚSKA Sofia și la Berna cu Young Boys. În acest caz, CFR ar ajunge la 10 puncte, același pe care l-ar avea și elvețienii dacă vor învinge pe AS Roma în această seară.

Clujenii s-ar califica datorită rezultatelor din meciurile directe cu Young Boys, 1-1 în tur și victoria din deplasare. Totuși, până să își facă aceste calculi, ardelenii trebuie să treacă de bulgarii de la ȚSKA Sofia. În partida tur, câștig de cauză a avut campioana României, care s-a impus în deplasare cu scorul de 1-0.

Datele problemei sunt însă mult schimbate față de acel moment, în condițiile în care Hoban, Cestor, Ormani și Deac, patru dintre jucătorii de bază ai CFR-ului, se confruntă cu probleme medicale și sunt indisponibili pentru această partidă. CFR Cluj – ȚSKA Sofia, contând pentru etapa a patra a grupelor Europa League, se dispută în această seară, cu începere de la ora 22:00, pe arena Dr. Constantin Rădulescu din Gruia.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233