dobroge.tv

Live

Scandal între Farul Constanța și Universitatea Cluj: „Scorul final să îl stabilească jucătorii, nu conducătorii”

02 decembrie 2020
Publicitate

Este scandal între FC Farul și Universitatea Cluj după ce meciul care ar fi trebuit să se dispute miercuri, 2 decembrie, între cele două echipe a fost din nou amânat. Constănțenii au raportat ieri șase cazuri de Covid 19 și au fost nevoiți să se întoarcă din drumul către Cluj. În urma acestei situații, conform regulamentului, ardelenii riscă să piardă meciul la masa verde, ceea ce i-a determinat pe oficialii Universității să ceară schimbarea acestuia. La rândul lor, fanii „șepcilor roșii” acuză o complicitate între Ciprian Marica, FC Farul și DSP Constanța.

La scurt timp după ce Farul anunțat șase cazuri de Covid-19 în rândul jucătorilor și a fost nevoită să se întoarcă din drum pentru partida cu Universitatea Cluj, fanii ardeleni au lansat o serie de acuze la adresa formației de pe litoral. Aceștia au reclamat faptul că întreaga situație este o conspirație pusă la cale de finanțatorul „marinarilor”, fostul internațional Ciprian Marica, și pusă în practică cu ajutorul DSP Constanța, cu scopul de a câștiga cu orice preț cele trei puncte puse în joc. La rândul lor, oficialii clujeni au anunțat prin intermediul unui comunicat că:

FC Universitatea Cluj va uza de toate pârghiile pe care le are la dispoziție astfel încât rezultatul să fie decis pe terenul de fotbal, nu în altă parte. FC Universitatea Cluj a solicitat oficial Federației Române de Fotbal reprogramarea în termen de 24 sau 48 de ore a partidei. Considerăm că meciul se poate disputa în deplină siguranță, conform regulamentelor sportive si medicale. De asemenea, solicităm Federației modificarea de urgență a regulamentelor pentru ca asemenea cazuri să nu mai fie posibile, iar scorul final să îl stabilească jucătorii, nu conducătorii”, transmite Universitatea Cluj printr-un comunicat.

La scurt timp după toate acestea a venit și reacția celor de la FC Farul. Tibi Curt, președintele formației constănțene a declarat:

Suntem un club profesionist, care se guvernează numai după legile și regulamentele în vigoare. Consider că este deplasată orice supoziție sau presupunere pe marginea protocolului medical stabilit de autorități privind desfășurarea activității fotbalistice. Așa cum a respectat măsurile și deciziile luate de Federația Române de Fotbal în sezonul trecut al Ligii a 2-a, în contextul pandemiei de COVID-19, FC Farul Constanța le va respecta în continuare, oricare ar fi acestea. Drept urmare, dacă vor continua derapajele pe marginea acestei situații, ne vom adresa comisiilor de specialitate ale Federației Române de Fotbal și instituțiilor abilitate”, transmite Tiberiu Curt, președinte FC Farul Constanța

Conform programării, partida dintre Universitatea Cluj și FC Farul Constanța, contând pentru etapa a 11-a a Ligii a doua la fotbal, ar fi trebuit să se joace miercuri, cu începere de la ora 16:45 pe „Cluj Arena”.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233