dobroge.tv

Live

Tricolorii mici s-au calificat la turneul final al Campionatului European din 2021

Tricolorii mici s-au calificat la turneul final al Campionatului European din 2021
17 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Echipa Națională de tineret a României a disputat marți, 17 noiembrie, meciul cu naționala de tineret a Danemarcei. În urma egalului reușit, tricolorii mici s-au calificat la turneul final al Campionatului European de tineret. Turneul final se va desfăşura în Ungaria şi Slovenia, în 2021.

Pentru echipa de tineret a României au debutat în primul 11: Andrei Vlad, Radu Boboc, Alexandru Pașcanu, Denis Ciobotariu, Denis Haruț, Olimpiu Vasile Moruțan, Marius Marin, Denis Olaru, Ianis Hagi și Ionuț Costache. După efectuarea schimbărilor, pe teren a intrat Nicolae Cârnaț.

Tricolorii au fost conduși din minutul 50 cu scorul de 1-0, după un penalty executat de Nikolai Laursen și au avut superioritate numerică după eliminarea lui Sebastian Hausner, în urma obținerii unui cartonaș roșu.

În minutul 72 al partidei, Denis Olaru a șutat pe poartă însă mingea a atins bara. Mingea a ajuns la Olimpiu Vasile Moruțan, care a centrat în fața porții, de unde Ionuț Costache a marcat golul ce a încheiat partida cu scorul de 1-1.

La turneul final al Campionatului European din 2021 se califică echipele de pe primul loc în cele nouă grupe şi cele mai bune cinci formaţii de pe locurile 2. Astfel, Naționala de tineret a României s-a calificat cu cele 20 de puncte obținute, fiind pe locul al doilea după Danemarca, care a acumulat 26 de puncte.

Campionatul European de tinert din 2021, organizat în Ungaria şi Slovenia, se va disputa în două etape: etapa grupelor, în perioada 24-31 martie 2021 şi etapa eliminatorie, în perioada 31 mai - 6 iunie 2021.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233