dobroge.tv

Live

Tricolorii mici luptă pentru calificarea la Campionatul European din 2021

17 noiembrie 2020
Publicitate

Echipa națională de tineret a României joacă în această seară meciul decisiv pentru calificarea la turneul final de anul viitor. Tricolorii mici, printre care se regăsesc și trei jucători de la FC Viitorul, întâlnesc la Ploiești Danemarca, într-o confruntare în care singurul obiectiv este victoria.

Danemarca este pe primul loc al grupei de calificare la turneul final, cu 25 de puncte, iar România se află pe locul al doilea cu 19 puncte. În cazul unei victorii, selecționata lui Adrian Mutu ar fi una dintre cele mai bune cinci echipe clasate pe locul 2 în cele 9 grupe, situație care asigură prezența la Campionatul European de tineret de anul viitor.

Înaintea partidei din această seară, selecționerul naționalei de tineret a României s-a declarat încrezător în șansa elevilor săi și speră să își ia revanșa după meciul din tur, cedat la limită, cu scorul de 2-1.

Ştim cât de puternici sunt adversarii, de aceea ne concentrăm foarte mult pe jocul nostru pentru că avem nevoie de victorie. Iar pentru acest lucru este nevoie să fim aproape perfecţi. E important ca băieţii să arate atitudine, pentru că tactic ştiu ce au de făcut în teren. Le-am explicat foarte clar, iar ei au lucrat foarte bine în această săptămână”, a declarant Adrian Mutu, selecționer România U21.

Printre tricolorii mici, pentru această partidă se regăsește și fostul jucător al Viitorului, Ianis Hagi, care a fost lăsat de selecționerul Mirel Rădoi să evolueze în această seară pentru reprezentativa de tineret. De altfel, actualul jucător al scoțienilor de la Glasgow Rangers a fost și unul dintre cei mai apreciați fotbaliști de la turneul final under 21 din urmă cu un an, din Italia, unde România a ajuns până în semifinale.

Ianis Hagi este un fotbalist super profesionist. Din punctul acesta de vedere nu am nimic ce să-I reproșez băiatului. A venit cu atitudinea corectă, s-a antrenat foarte bine. Cred că presiunea pe care o are el, în general, asupra lui nu ar trebui să o simtă sau să-i dea așa de mare importanță. I-am spus și lui, nu joacă doar el. Nu e totul Ianis Hagi, ci face parte dintr-o echipă. Important este pentru el să se bucure de fotbal, să stea calm, să aibă liniște, pentru că momentul când ar putea să facă diferența va veni”, a mai spus Adrian Mutu, selecționer România U21.

Confruntarea dintre naționalele de tineret ale României și Danemarcei, contând pentru ultima etapă a preliminariilor Campionatului European de anul viitor, este programat să se dispute în această seară, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, cu începere de la ora 20:30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233