dobroge.tv

Live

BC Athletic a cedat în fața CSA Steaua București

13 noiembrie 2020
Publicitate

BC Athletic Neptun a suferit aseară a treia înfrângere de la turneul preliminar al Cupei României la baschet masculin. Formația constănțeană a cedat în fața celor de la CSA Steaua București cu scorul de 97 la 76 și a ratat orice șansă de a se mai califica în Final 8-ul competiției.

După două înfrângeri suferite în fața principalelor favorite ale Turneului ce se desfășoară la Oradea, BC Athletic Neptun spera să își ia revanșa contra celor de la CSA Steaua București. Constănțenii au început bine meciul și au reușit să conducă pe tabela de marca până spre finalul primei reprize, în care au avut chiar și 8 puncte avans.

Formația din capitală a revenit însă spectaculos și a întors soarta meciului, reușind ca la pauză să aibă un avans de 11 puncte. Din păcate, elevii lui Alexandru Olteanu nu au reușit să găsească soluțiile pentru a opri ofensiva „militarilor” nici în actul secund astfel că aceștia au controlat jocul din teren și s-au distanțat până la 23 de puncte.

Ultimul sfert, în care soarta partidei era deja decisă, a fost unul mai echilibrat, care a fost câștigat însă tot de steliști cu scorul de 23 la 22. S-a încheiat în cele din urmă 97 la 76 pentru CSA Steaua București, care a bifat al doilea succes din cadrul turneului de calificare de la Oradea. De partea cealaltă, formația constănțeană a suferit al treia înfrângere din tot atâtea partide disputate și a ratat orice șansă de a se mai califica în Final 8-ul Cupei României la baschet masculin.

Ținând cont de sistemul competițional, în Final 8 Cupei României la baschet masculin se califică primele două clasate din fiecare serie preliminară, precum și cele mai bune două echipe de pe locurile 3.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233