dobroge.tv

Live

Întăriri pentru Phoenix CSU Simona Halep

12 noiembrie 2020
Publicitate

Phoenix CSU Simona Halep continuă să se întărească înaintea startului noii ediții de campionat. Formația constănțeană a transferat-o pe jucătoarea americană Jordan Hawkins, care a ajuns deja pe litoral și se pregătește sub comanda lui Carmin Popa. Hawkins a evoluat sezonul trecut pentru Agronomia București, iar în vară se transferase în campionatul elen.

Evoluția de la turneul preliminar al Cupei României la baschet feminin i-a determinat pe oficialii constănțeni să mai aducă o jucătoare care să întărească lotul lui Phoenix CSU Simona Halep înaintea startului în Liga Națională.

Ultima achiziție este americanca Jordan Hawkins, în vârstă de 23 de ani, care în sezonul trecut a evoluat pentru Agronomia București, după ce începuse stagiunea la Kraljevo în Serbia. Hawkins a strâns medii statistice de 12,3 puncte și 12,3 recuperări pe meci în cele 18 partide disputate pentru formația din Capitală în Liga Națională de baschet feminin.

Când am auzit că am o ofertă de la Constanța am acceptat-o imediat, cu toată încrederea. Îmii amintesc că am jucat aici sezonul trecut împotriva lor și chiar mi-au plăcut antrenorul și jucătoarele. De asemenea, orașul este frumos și sunt convinsă că noi, ca și echipă, vom reuși să facem niște zgomot”, declară Jordan Hawkins, Phoenix CSU Simona Halep Constanța

Pregătirea fizică o are și este în regulă. Problema este să aibă inteligența necesară încât să se încadreze foarte repede în tipul echipei și în planul nostru pe care îl avem de făcut”, spune Carmin Popa, antrenor Phoenix CSU Simona Halep Constanța

Startul acestui sezon a găsit-o la formația Kronos Agiou Dimitriou din Grecia, unde a jucat în trei meciuri. Din cauza pandemiei de COVID-19, partidele din liga elenă au fost suspendate iar Hawkins și clubul grec au decis rezilierea contractului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233