dobroge.tv

Live

Magazinele din centrele comerciale, pregătite pentru sărbătorile de iarnă

10 noiembrie 2020
Publicitate

Ornamente pentru brad, jucării, haine și încălțăminte, dar și tot felul de obiecte cu tematică de Crăciun. Acestea îi întâmpină deja pe doritori în unele magazine din centrele comerciale. Deși este începutul lunii noiembrie și mai este suficient timp, oamenii au început deja să se uite, ba chiar să cumpere cadouri pentru cei apropiați.

Mai este o lună și jumătate până la sărbătorile de iarnă și totuși unii constănțeni au început deja să cumpere cadouri pentru cei dragi.

Unele magazine deja s-au îmbrăcat în haine de sărbătoare și pun la dispoziție numeroase articole vestimentare și accesorii cu tematică de Crăciun. Acestea sunt pentru toate buzunarele, tocmai pentru a le face cadouri celor dragi din timp, pentru a nu vă aglomera în magazine.

De teamă că s-ar putea închide magazinele, cei mai entuziaști au ieșit la cumpărătuir de Crăciun, deși suntem abia la începutul lunii noiembrie. Mai mult, astfel reușesc să-și împartă bugetul, fără a se aglomera prea mult cu cheltuielile.

Mi se pare cam devreme totuși și am văzut chiar și mai devreme, de la sfârșitul lunii octombrie și ținând cont că e un an mai special. Într-adevăr, am început cumpărăturile de Crăciun. Am 3 nepoțele și am început să le iau pe rând, venitul fiind mai mic”, spune o constănțeancă.

Și aglomerația este un factor important care i-a scos pe oameni din case, la cumpărături, încă din noiembrie.

Preventiv, mai bine cumpăr din timp. Bine, nici nu sunt sigur acum. Trebuie mai întâi să mă decid ce cadouri iau, de unde”, spune un constănțean.

Vinerea trecută am primit cea mai mare livrare cu decorațiuni și obiecte pentru Crăciun. Teoretic, retailerii sunt cu o lună înainte venirii sărbătorilor pregătiți, ca să ajute clienții să-și facă stocul pentru Crăciun din timp și să nu se nască aglomerație în mall-uri și în magazinele noastre”, menționează Luiza Călin, manager magazin.

Iubitorii Crăciunului sunt încântați de atmosfera creată în magazine, iar gândul la sărbători îi face pe aceștia să uite pentru un moment de situația care a dat peste cap o lume întreagă.

Comparativ cu anul trecut, este o scădere în general, dar și la articolele de Crăciun, dar sunt foarte încântați când observă că magazinele deja sunt pregătite de sărbători. În special, magazinul nostru a intrat mai devreme cu colecția de Crăciun și da, am văzut un entuziasm în ceea ce privește Crăciunul și articolele de Crăciun expuse”, mai spune Luiza Călin, manager magazin.

Chiar dacă vor avea parte de un Crăciun atipic, oamenii vor încerca să intre și anul acesta în atmosfera sărbătorilor, în care nu lipsesc nici darurile și nici timpul petrecut în familie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233