dobroge.tv

Live

Spectacol inedit la Planetariul din Constanța, construit din proiecții video și animație digitală

05 noiembrie 2020
Publicitate

Spectacol video și animație digitală la Planetariul Constanța. Povestea este una inedită. O navă spațială se îndreaptă spre Terra pentru a descoperi atmosfera rurală românească din poezia și proza lui George Topîrceanu. Evenimentul face parte din proiectul cultural „Illusion – Zoom In”.

Piesa de teatru este conturată cu ajutorul unei coloane sonore cu tematică spațială. Totul a fost posibil cu ajutorul unui software. Povestea este una inedită. O navă spațială, condusă de o inteligență artificială se îndreaptă spre Terra. Aceasta își dorește să descopere adevărata atmosferă românească din poezia și proza lui George Topîrceanu.

Spectacolul este compus din proiecții video și animație digitală. Acesta este realizat în cadrul Planetariului din Constanța și transmis online.

Cele opt reprezentanții sunt prezentate în fiecare zi de la ora 19.00, până pe data de 13 noiembrie pe pagina de facebook „Illusion - Zoom In”.

Proiectul este realizat de Georgiana Rusu în parteneriat cu Complexul Muzeal de Stiințe ale Naturii din Constanța și Galați, precum și cu sprijinul Federației Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret Constanța și o compania de transport auto.

Bugetul total este de 113.500 lei, din care 28.500 lei reprezintă contribuția proprie a beneficiarului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233