dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Autobuze pline de călători, dar fără gel dezinfectant

04 noiembrie 2020
Publicitate

Călătorii CT Bus au o nemulțumire: nu se găsește în toate autobuzele gel dezinfectant. Unele dispensere sunt goale, altele defecte. Autoritățile cunosc situația și au și explicații: dispozitivele se alimentează seara, iar până a doua zi după-amiază, gelul se termină. Dau asigurări că problemele se rezolvă în scurt timp după ce au fost semnalate.

Marți după-amiază, călătorii care au vrut să se dezinfecteze nu au avut cu ce pentru că dispenserele nu conțineau gel antibacterian, așa cum ar fi fost normal. Reprezentanții CT Bus spun că în fiecare seară refac stocurile de dezinfectant din autobuze, însă, până a doua zi după-amiază, acestea se termină.

"Sunt zile, cum este aceasta în care consumul este mai mare de aceea am apelat la echipe mobile care sunt plasate în fiecare cap de linie şi care verifică nivelul dezinfectantului din fiecare dispenser şi-l completează acolo unde este cazul”, a declarat Mihai Alexe, șef-serviciu Administrativ-Patrimoniu CT Bus.

Însă, unii călători spun că nu prea există gel în autobuze, cel puțin în cele cu care ei obișnuiesc să meargă.

„Nu sunt, eu am venit de pe Dionisie cel Mic şi nu exista”, a spus o constănţeancă.

„La unele dă, la unele nu, sau au cutia goală. Am 82 de ani, trebuie să folosesc”, a adăugat un alt călător,

Sunt însă şi persoane care susțin că nu au întâmpinat până acum probleme de acest gen.

Un lucru este cert și îl recunosc și reprezentanții companiei de transport: unele dispozitive s-au stricat în timp, mai ales că sunt folosite de un număr mare de persoane. Iar acest lucru înseamnă că gelul dezinfectant ajunge pe jos, înainte de a fi utilizat de călători.

În primăvară autoritățile constănțene au achiziționat, în contextul pandemiei, dispensere care au fost montate în mijloacele de transport în comun. A fost una dintre măsurile care s-au luat în autobuze în contextul crizei sanitare, pe lângă delimitarea locurilor ce pot fi folosite de călători sau dezinfectarea periodică a spațiilor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233