dobroge.tv

Live

Scanner pentru detectarea daunelor produse de grindină, în service-urile auto din Constanța

04 noiembrie 2020
Publicitate

Scanner pentru detectarea daunelor produse de grindină. Asta putem găsi mai nou în service-urile auto din Constanța. Cu ajutorul dispozitivului, șoferul și compania vor afla în doar patru minute ce probleme are autoturismul și cât vor costa reparațiile.

Sute de mașini au fost avariate de grindină, în Constanţa săptămâna trecută. Din cauza numărului mare al dosarelor de daune, proprietarii aşteaptă de obicei cu lunile să-şi repare autoturismele. Acest lucru se schimbă de astăzi odată cu instalarea unui scanner auto care detectează toate urmele lăsate de sferele de gheață pe caroseria mașinii.

Scannerul auto asigură mai multă eficienţă, economie de timp, precizie şi rapiditate şi se bazează pe procesare de imagine inteligentă şi învăţare automată

După scanarea autoturismului, la final sistemul calculează şi costul reparaţiilor. Tehnologia de scanare a daunelor produse de grindină include şi reparaţiile făcute printr-o tehnologie fără vopsire.

Scanarea maşinii durează 13 secunde, după care există procesul de identificare a loviturilor, apoi emiterea radiografiei cu mărimea, adâncimea.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233