dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Haos din cauza unui bloc aflat în construcţie: un constănțean merge în instanță pentru a opri lucrările

02 noiembrie 2020
Publicitate

Pe Aleea Jadului din Constanța este haos! Din cauza unui bloc care se construiește în zonă, vecinii sunt revoltați. Un bărbat a fost nevoit să cheme Poliția după ce s-ar fi lucrat inclusiv în orele de liniște. Constănțeanul susține că imobilul ridică serioase semne de întrebare, așa că a decis să meargă în instanță pentru a opri lucrările.

Nemulțumirile se țin lanț pe Aleea Jadului din municipiu, unde se construiește un bloc cu trei etaje, la câțiva metri de locuința unui constănțean. Sâmbătă, vecinul viitorului bloc a fost nevoit să cheme Poliția după ce s-a lucrat inclusiv în programul de liniște.

Bărbatul susține că polițiștii s-ar fi rezumat doar la a constata faptul că firma are autorizație de construcție. Și, din cauza problemelor cu care Viorel Neagu se confruntă de când au început lucrările, a mers chiar și în instanță.

Constănțeanul a mai declarat că a sesizat și Inspectoratul de Stat în Construcții. Unul dintre motivele care stau la baza sesizării ar fi acela că, potrivit vecinului viitorului bloc, studiul de însorire emis ar fi pentru localitatea Năvodari, cu toate că imobilul este în municipiul Constanța.

Am încercat să obținem un punct de vedere de la Inspectoratul de Stat în Construcții, însă nu am reușit.

Pe lângă problemele pe care Viorel Neagu le are referitor la șantierul de lângă casa lui, mai sunt și alte nereguli: afaltul de pe aleea s-a degradat din cauza utilajelor de mare tonaj care ajung pe șantier. Iar, în cazul în care în zonă ar fi o urgență, autospecialele forțelor de ordine pur și simplu nu ar avea pe unde să intre.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233