dobroge.tv

Live

„Caravana Speranței” este gata de plecare: 100 de familii defavorizate din județul Constanța vor primi cadouri și bunuri de strictă necesitate

20 noiembrie 2023
Publicitate

De 1 decembrie, de Ziua Națională a României, o sută de familii defavorizate de pe raza județului Constanța vor parte de o sărbătoare cum nu au mai avut parte până acum. Membrii și voluntarii Asociației Obsidian, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, le vor oferi acestora cadouri și bunuri de strictă necesitate pentru a putea trece mai ușor peste sezonul rece care începe să își intre în drepturi.

Membrii Asociației Culturale Obsidian și numeroși voluntari de pe raza județului Constanța, dar și din alte regiuni ale țării, vor porni la drum pe 1 decembrie în „Caravana Speranței”. Demersul este susținut de Consiliul Județean Constanța și are ca principal scop identificarea și ajutorarea câtorva dintre familiile defavorizate de pe raza Județului Constanța.

În cadrul acțiunii, acestea vor primi pachete și produse de strictă necesitate, mai ales pe perioada sezonului rece. Pregătirea campania a început din luna octombrie, când a început procesul de identificare, împreună cu instituțiile abilitate, a cazurilor sociale vizate de „Caravana Speranței”.

Potrivit organizatorilor, cadourile vor fi împărțite cu ajutorul a nu mai puțin de 60 de mașini aparținând membrilor asociației și voluntarilor, care se vor deplasa pe raza întregului județ astfel încât darurile să ajungă de Ziua Națională a României la toți cei incluși în campanie. Reprezentanții Asociației au precizat că, pe lângă oferirea pachetelor atât de necesare, succesul proiectului va cuantifica și în funcție de creșterea nivelului de conştientizare față de nevoile şi problemele celor defavorizați din comunitate. De asemenea, un alt efect pozitiv ar fi consolidarea imaginii județului ca o comunitate care acordă o atenție deosebită celor mai vulnerabili membri ai săi și care se străduieşte să îmbunătățească viața tuturor locuitorilor săi.

„Caravana Speranței“ este un proiect desfășurat de Asociația Culturală Obsidian cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233