dobroge.tv

Live

Black Friday la vacanțe. Peste 20.000 de nopți de cazare pe litoralul românesc au fost deja cumpărate: „Cel mai ieftin pachet a fost de 280 de lei”

15 noiembrie 2023
Publicitate

Peste 20.000 de vacanțe au fost deja cumpărate de turiști pentru vara anului 2024. Aceștia au profitat și de ofertele la sejururile puse la dispoziție de hotelieri de Black Friday. Conform bilanțului din acest an sumele cheltuite de români pe vacanţele de pe litoral a crescut cu 40% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, iar valoarea totală a rezervărilor în hotelurile din stațiunile autohtone a depăşit suma de 2,8 milioane de euro.

Românii au profitat din plin de Black Friday și nu au cumpărat doar produse electronice sau electro-casnice. Mulți dintre aceștia și-au achiziționat și o vacanță pentru vara anului 2024. Sejururile au fost mai ieftine chiar și cu 70%.

„Turiștii noștri s-au obișnuit deja cu reducerile de Black Friday, le așteaptă cu interes crescut de la un an la altul pentru că știu că acum pot găsi cele mai mari reduceri din an la vacanțele pe litoral”, a declarat Ștefan Necula, director agenție de turism.

Au fost momente când s-a înregistrat o solicitare de rezervare de vacanță la șase secunde. S-a întâmplat în weekendul prelungit de Black Friday, arată statisticile.

Mulți din cei care ne-au contactat zilele acestea, fie în call center, fie pe mail, aveau deja un buget stabilit pentru această achiziție, ceea ce înseamnă că se gândesc din timp la vacanțele de pe litoral”, a mai declarat Ștefan Necula, director agenție de turism.

Românii au căutat în special pachete cu servicii all inclusive sau cu servicii cât mai complexe, dar și sejururi la hotelurile de 3 și 4 stele din stațiunile de pe litoral. Un avantaj pentru turiști a fost și faptul că au putut plăti sejurul și cu vouchere de vacanță.

Cel mai ieftin pachet de Black Friday a fost de 280 de lei, un sejur de 5 nopți la un hotel de 2 stele din stațiunea Saturn, iar cel mai scump pachet rezervat a fost de 436 de euro, un sejur all-inclusive, opt nopți de cazare într-un apartament cu trei camere la un hotel de 4 stele din Năvodari”, a declarat Raluca Hatmanu, director de Marketing și Comunicare.

Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, în acest an la pachetele achiziționate de turiști, s-a înregistrat o creștere de 40%, iar valoarea lor a depășit 2,8 milioane de euro.

„Iată că și această sesiune de Black Friday 2023 pentru vacanțele din 2024 a decurs foarte bine. Dacă ne uităm la cifre vedem că peste 20.000 de nopți de cazare au fost cumpărate de turiști în acest weekend prelungit”, a mai declarat Raluca Hatmanu, director de Marketing și Comunicare.

Cei care n-au apucat încă să cumpere o vacanță mai ieftină pentru anul viitor, mai au totuși încă o șansă. Săptămâna aceasta va avea loc a doua etapă a sesiunii „Black Friday” sau „Black Weekend” unde vor fi discount-uri de 57%. Aceasta va începe pe 16 noiembrie și se va încheia duminică, pe 19 noiembrie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233