dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Se apropie Târgul de Crăciun: și în acest an va fi organizat în Parcul „Oleg Danovski”

15 noiembrie 2023
Publicitate

Parcul Oleg Danovski se va lumina din nou pentru constănțeni și turiști. Târgul de Crăciun aduce iar numeroase preparate culinare, de la cele tradiționale, la pește pe grătar și fructe de mare în suc propriu, dar și de o atmosferă de poveste. De la eveniment nu va lipsi nici Moș Crăciun și activitățile pentru cei mici.

Colinde, mirosuri irezistibile și sute de luminițe. Așa va arată Târgul de Crăciun de anul acesta, iar timp de 28 de zile, constănțenii și vizitatorii vor putea simți puțin din spiritul sărbătorilor de iarnă. Cabanele vor fi pline de preparate culinare tradiționale și nu numai, iar vinul fiert și grupurile de colindători nu vor lipsi nici ele. Diversitatea va fi completată de atelierele deschise publicului şi de muzica live, dar și de numeroasele standuri cu produse artizanale și cu idei de cadouri pentru toți cei dragi.

„Pentru copii parcul va găzdui un întreg univers de Crăciun. Trenulețe, carusele, o roată plină de lumini, cea mai fermecătoare casă a lui Moș Crăciun și un patinoar unde cei experimentați ne vor putea încânta cu piruete spectaculoase”, a declarat Luminița Lare, reprezentant Primăria Constanța.

Târgul de Crăciun se va deschide pe 30 noiembrie și va putea fi vizitat de la ora 14:00 la 22:00. În weekend acesta se va deschide la ora 12.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233