dobroge.tv

Live

A început maratonul cumpărăturilor și în mall-urile din Constanța. Marile magazine au dat startul reducerilor de Black Friday

10 noiembrie 2023
Publicitate

Marile magazine au dat startul reducerilor de Black Friday cu multe oferte de nerefuzat iar cumpărătorii nu au lipsit nici anul acesta. Deși unele produse au fost la ofertă încă de la începutul săptămânii, marea zi a fost, vineri, 10 noiembrie. Pe unele liste de cumpărături au fost bifate și cadourile de sărbători, la un preț mult mai rentabil. Și online, vinerea neagră a provocat stoc epuizat la multe dintre produse în doar câteva ore.

A început maratonul cumpărăturilor și în mall-urile din Constanța. Forfota s-a instalat în magazine de la primele ore ale dimineții, iar cei care au așteptat marile oferte s-au dus țintă pe produsele dorite. De la electrocasnice, la laptopuri, telefoane, ceasuri smart și până la televizoare, toate au avut prețuri mult mai accesibile, față de restul anului.

Mulți constănțeni au considerat că este momentul ideal să cumpere cadouri de sărbători pentru cei dragi. Prețurile s-au arătat mai convenabile pentru orice buzunar, iar decizia depinde în mare măsură de nevoile și preferințele fiecăruia.

În goana după reduceri și oferte de nerefuzat a fost și Magda, o tânără din Constanța. După o tură printre rafturile de aparaturi, Magda a decis să între și în magazinele cu îmbrăcăminte. Și acolo, stocurile s-au epuizat cât ai zice…vineri.

“Avem discount de 30-50% în magazine. Clienții vor beneficia de aceste reduceri, dar și pe viitor. Campania este destinată clienților fideli și nu numai”, a spus Anișoara CHIȚĂ, angajat magazin de haine.

Și în magazinele online, ofertele au explodat. Deși shoping-ul la distanță nu este pe placul tuturor, internetul ne oferă posibilitatea să comparăm prețurile cu un singur click și luăm în calcul chiar și produsele de la categoria „resigilate” pentru un discount în plus. În doar câteva ore, multe dintre produse au devenit stoc epuizat.

Reporter Dobrogea TV: “Am adăugat în coș o pereche de adidași, un tricou, un pulover și o pereche de pantaloni, pe care vom plăti 249 de lei, preț la care se adaugă o reducere de aproape 50%. Concret, am economisit peste 120 de lei”.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233