dobroge.tv

Live

Constanța, promovată și la Târgul de Turism al României

10 noiembrie 2023
Publicitate

Reduceri consistente tip early booking, oferte speciale și de Black Friday, atât pentru destinațiile sezonului estival 2024, cât și pentru vacanțele de iarnă sau pentru circuitele turistice. Rezervările tip „înscrieri timpurii” pentru litoralul românesc sunt în creștere cu 15% față de anul trecut. Agențiile de turism își promovează pachetele atât la Târgul de Turism al României, cât și la propriile târguri organizate la sedii sau online.

Sejururile și circuitele turistice din anul 2024 au fost lansate și la Târgul de Turism al României. Agențiile de turism și touroperatorii își prezintă în aceste zile cele mai noi și interesante oferte turistice, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele. Cei care sunt în căutarea unei vacanțe pot merge la expoziția care are loc în capitală până duminică, 12 noiembrie. Organizarea Târgului de Turism al României are scopul de a sprijini și promova mediul de afaceri și destinațiile turistice.

„La București se întâlnesc agențiile de turism și toutoperatorii care au pachete pentru 2024. Este o lansare a sejururilor și circuitelor pentru anul viitor. Avem câteva zeci de agenții expozante, de asemenea sunt și reprezentanți ai județelor în târg care încearcă să atragă turiștii și va fi un an interesant din punct de vedere turistic 2024”, a spus Cristian BĂRHĂLESCU, patron agenție de turism.

De asemenea, vor fi organizate și târguri online. Astfel vor fi promovate atât ofertele sărbătorilor de iarnă și ale sezonului de iarnă, Revelioane, circuite, pachete în Laponia de Crăciun dar și oferte de Paște și de Rusalii, alături de ofertele sezonului estival 2024.

„Acum sunt cele mai mari reduceri și cu siguranță cei care cumpără acum se vor bucura de o vacanță 2024 foarte bună”, a precizat Cristian BĂRHĂLESCU, patron agenție de turism.

„Pasionații de călătorie pot rezerva vacanțe de iarnă, city break-uri pentru Ziua Îndrăgostiților și Mărțișor 2024, sau sejururi de Paște cu reduceri de până la 40%. De asemenea, cei care își doresc să-și rezerve concediul de vară pentru anul viitor pot beneficia de reduceri de până la 50% la Târgul de Turism”, au transmis reprezentanții ANAT.

Pe lângă reducerile „early booking” pentru sezonul estival 2024, mai multe agenții promovează și reducerile de „Black Friday”.

„Turiștii au la dispoziție atât sejururile sezonului estival 2024, pe litoralul românesc, cel bulgăresc, Grecia, Turcia, Spania, Italia, Malta, Cipru, Tunisia, cât și circuite complexe pe toate continentele, în destinații inedite sau exotice. Destinații noi pentru piața românească sunt Gran Canaria și Faro”, au mai transmis reprezentanții de ANAT.

De asemenea, beneficiarii de vouchere de vacanță vor putea achita cu acestea avansurile pentru concediile din România de anul viitor. La ora actuală, rezervările tip „înscrieri timpurii” pentru litoralul românesc, sezonul 2024, sunt în creștere cu 15% față de anul trecut.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233