dobroge.tv

Live

Stațiunea Mamaia și orașul Constanța, în atenția publicațiilor internaționale și a liniilor aeriene

08 noiembrie 2023
Publicitate

Stațiunea Mamaia și orașul Constanța, în atenția publicațiilor internaționale și a liniilor aeriene. La Târgul de Turism din Londra, reprezentanții OMD au avut discuții pentru includerea litoralului pe harta Europei turistice, Mamaia fiind în competiție cu stațiuni din Grecia, Spania sau Italia.

Reprezentanții Aeroportului Internațional „Mihail Kogălniceanu” au purtat discuții cu reprezentanții aeroporturilor din Grecia și Croația. Aceștia s-au arătat interesați de înființarea unor zboruri către destinația Mamaia Constanța, cu susținerea unui touroperator. Și publicațiile de turism din Marea Britanie au vizitat standul nostru. Reprezentanții revistelor internaţionale de turism au fost interesați de atragerea tinerilor către festivalurile internaționale de muzică de tipul Neversea sau Sunwaves, dar și de segmentul luxury din stațiunea Mamaia.

„Inițierea unor parteneriate cu grupuri media din Marea Britanie și Irlanda de Nord, ar genera un impact deosebit în atragerea pieței britanice și irlandeze către litoralul românesc al Mării Negre. Odată ce finalizăm toate întâlnirile stabilite pe durata celor 3 zile ale târgului de turism, vom vedea segmentat care sunt cele mai bune opțiuni și sub ce formă vom dezvolta aceste parteneriate pentru minim 1 an, astfel încât în paginile unor reviste internaționale de turism, stațiunea Mamaia și orașul Constanța, cu tot ce oferă ele, să fie promovate prin advertoriale și reportaje, alături de marile stațiuni ale Europei”, a spus George Măndilă, Președinte, Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța.

De asemenea, au fost prezentate și cele opt filme de promovare a României, realizate în colaborare cu producătorul britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru documentarele sale „Wild Carpathia” şi „Flavours of Romania”. Participarea la târgurile internaționale de turism face parte din activitățile OMD-ului pentru promovarea destinației Mamaia- Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233