dobroge.tv

Live

Destinația Mamaia-Constanța, promovată la Londra

07 noiembrie 2023
Publicitate

La Târgul de turism din Londra este promovată și destinația Mamaia-Constanța. Reprezentanții acesteia vor să obțină listarea destinației în cataloagele internațioanele ale tour-operatorilor, dar și cât mai multe curse aeriene care să aducă turiști pe aeroportul Mihail Kogălniceanu. Stand-ul destinației Mamaia-Constanța s-a bucurat și de o vizită specială: Excelența sa, doamna Laura Popescu, ambasadorul României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Stațiunea Mamaia și orașul Constanța sunt reprezentante în aceste zile la unul dintre cele mai cunoscute târguri de turism din lume. Prima zi a evenimentului WTM de la Londra a debutat cu multă voie bună și întâlniri estențiale pentru destinația Mamaia-Constanța.

“Acest târg încheie contract de aproximativ 3 miliarde de euro. Sperăm să fim și noi parte în această ecuație financiară”, a spus George MĂNDILĂ, președinte Organizația de Management al destinației Mamaia Constanța.

Reprezentanții Organizației de Management al destinației Mamaia Constanța s-au întâlnit cu tour-operatori din Italia, Spania, India, dar și cu mai multe companii aeriene low cost din Europa. Cu toții s-au arătat interesați de atracțiile stațiunii și municipiului, inclusiv de facilitățile oferite de hotelieri. Reprezentanții litoralului românesc au plecat cu planuri bine puse la punct la Târgul de Turism.

La stand-ul Mamaia Constanța Black SEA Coast a ajuns inclusiv Excelența sa, doamna Laura Popescu, ambasadorul României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Litoralul românesc este reprezentat la Târgul de turism de la Londra de o delegație formată din: Sebastian Ionuț Puznava, vice președinte OMD Mamaia Constanța, Laurențiu Oprescu – reprezentant al Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu, Enache Bucovală – președinte OMD Județul Constanța, George Măndilă, Președinte OMD Mamaia- Constanța, Diana Tătaru și Alina Bădilă – din cadrul Biroului Relații Internaționale, Comunitare și Turism al Primăriei municipiului Constanța și Oana Silviana Crăciun din partea echipei de comunicare a Organizației. Participarea asociației la târgurile internaționale de turism face parte din activitățile OMD-ului pentru promovarea destinației Mamaia- Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233