dobroge.tv

Live

Zeci de copii, în vizită la Dobrogea TV. Mai mici sau mai mari, cu toții s-au urcat la pupitrul știrilor

27 octombrie 2023
Publicitate

Zeci de copii de la Școala Generală nr. 30 „Gheorghe Țiteica” și de la Școala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazul” din Constanța ne-au vizitat televiziunea. Mai mici sau mai mari, cu toții au vrut să afle cum se realizează o știre și ce înseamnă meseria de jurnalist. Mai mult decât încântați de experiență, unii dintre ei ne-au mărturisit că ar vrea să aibă o carieră din această meserie.

Echipa noastră a avut joi ajutoare de nădejde. După ce au aflat cum se realizează o știre, elevii de la cele două unități de învățământ aflați în Săptămâna „Școala Altfel” au trecut la punctul culminant. A fost rândul lor să prezinte jurnalul de știri.

Ușor emoționați, dar plini de entuziasm și curaj, au avut parte de o experiență inedită. Mai mici sau mai mari, cu toții s-au urcat la pupitrul știrilor. Aflați pentru prima dată într-un platou de televiziune, micuții au părut fascinați.

Echipa noastră a fost încântată să îi poată primi pe copii în redacția Dobrogea TV. Mai ales că mulți ne-au asigurat că, în viitor, vor să ne devină colegi. Iar primul pas deja l-au făcut și s-au descurcat de minune.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233