dobroge.tv

Live

Halloweenul, prilej de bucurie pentru copiii de la Grădinița cu Program Prelungit ''Lumea Copiilor'' și Creșa ''Albă ca Zăpada'' din Constanța

27 octombrie 2023
Publicitate

Motiv de speriat pentru mulți, Halloweenul a fost vineri prilej de bucurie pentru copiii de la Grădinița Cu Program Prelungit „Lumea Copiilor” și Creșa „Albă ca Zăpada” din Constanța. Sub atenta îndrumare a cadrelor didactice au făcut o mulțime de activități, una mai deosebită decât alta.

Dovleci atent sculptați și aranjați, baloane, un décor bine ales, activități tematice și multă veselie. Este doar o mică descriere din felul în care arăta vineri curtea Grădiniței cu Program Prelungit „Lumea Poveștilor” din Constanța. Aici, Halloweenul a fost marcat ca la carte. Totul a fost pregătit cu mare atenție pentru cei mici. Costumați în dovlecei, vrăjitoare, super-eroi sau multe alte personaje, copiii au avut o zi de poveste.

Pentru preșcolarii de la „Lumea Poveștilor” acest tip de evenimente nu sunt o noutate. Periodic, conducerea unității de învățământ se ocupă de activități cu diferită tematică.

“Astăzi sărbătorim Dovleacul Magic „Încercăm să scoatem copiii din mediul zilnic și să facem altceva. Se pare că le palce, și copiilor, și părinților”, a spus prof. Steluța NEGURĂ, director GPP „Lumea Poveștilor”.

“Lucrurile astea se întâmplă din ce în ce mai des aici la grădiniță. Sunt tot felul de evenimente dedicate copiilor. Iar noi părinții suntem parte dintr-o echipă, alături de cadre, de copii. Interesul nostrum suprem este sporira educației copiilor”, a spus Andrei ALEXE, părinte.

Iar dovadă a acestui lucru stau chiar reacțiile celor mici, încântați de astfel de activități, pregătite special pentru ei.

Tot ceea ce se întâmplă la grădiniță este o muncă de echipă. Fiecare activitate este atent pusă la punct, până la ultimul detaliu. Și asta, pentru ca cei mici să aibă parte de ce este mai bun.

“Am un colectiv de cadre didactice minunte, participă cu plăcere, sunt deschise către astfel de activități”, a declarat prof. Steluța NEGURĂ, director GPP „Lumea Poveștilor”.

Evenimentul a îmbinat plăcutul cu utilul. Festivalul Dovleacului Magic are și un scop caritabil. Au fost strânse mai multe produse alimentare care vor fi donate Centrului „Mama și copilul”.

Aceeași atmosferă, încărcată de energie pozitivă, jocuri, câtecele și nu numai a fost și la Creșa „Albă ca Zăpada”, aflată în subordinea Grădiniței. Bineînțeles, aici activitățile au fost adaptate micuților.

Cele cinci grupe ale creșei - Iepurașii, Piticii, Vrăbiuțele, Căprioarele și Veverițele – au văzut vineri, mulți dintre ei pentru prima dată, cum se sculptează un dovleac, transformându-se astfel într-un mic personaj al poveștii lor. Iar împreună cu educatoarele și îngrijitoarele au avut parte de încă o zi surprinzătoare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233