dobroge.tv

Live

Polițiștii de frontieră au derulat mai multe activităţi pentru prevenirea și combaterea infracționalității transfrontaliere

26 octombrie 2023
Publicitate

Peste 1.600 de articole de vestimentație susceptibile a fi contrafăcute, aproape 90 de kg de pește, 1.500 de metri plase monofilament, 17 migranți găsiți într-o autoutilitară și 36 de cetățeni din țări precum Afganistan și Maroc, au fost prinși în timp ce intenționau să treacă în mod fraudulos frontiera de stat. Sunt rezultatele măsurilor de prevenire și combatere a infracțiunilor transfrontaliere desfășurate în ultimele zile de către polițiștii de frontieră din sudul și vestul țării.

În perioada 21-23.10.2023, polițiștii de frontieră au derulat mai multe activităţi pentru prevenirea și combaterea infracționalității transfrontaliere. Au fost constatate peste 220 fapte ilegale și aplicate amenzi contravenţionale în valoare de peste 220.000 lei. Una dintre acțiuni s-a derulat, în zona Lacului Sinoe. Aici oamenii legii au confiscat cantitatea de 78 kg pește în valoare de 556 lei, 1.492 m plase monofilament și un motor de barcă în valoare de 1.000 lei.

„La nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu au fost descoperite 1.640 articole de vestimentație susceptibile a fi contrafăcute, în valoare aproximativă de 327.000 lei, fiind întocmite patru dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată”, se arată într-un comunicat emis de Poliția de Frontieră.

Și poliţiştii de frontieră din Mehedinți și Timișoara au fost descoperiţi 17 migranţi, fiind reţinuţi doi cetăţeni români care au avut rolul de transportatori. De asemenea, și cei din Oradea au depistat 36 cetățeni din Bangladesh, Etiopia, Sudan, Afganistan, Nepal și Maroc, ce intenționau să treacă în mod fraudulos frontiera de stat.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233