dobroge.tv

Live

Hotelierii de la mare au lansat deja primele oferte pentru Revelion. O mare parte dintre pachete au fost și vândute

19 octombrie 2023
Publicitate

Litoralul se pregătește intens pentru trecerea în noul an. Chiar dacă mai sunt două luni până la petrecerea dintre ani, administratorii hotelurilor de la mare au lansat deja ofertele pentru Crăciun și Revelion. O mare parte dintre pachete au fost și vândute. Așa că cei care vor să vină la mare trebuie să se grăbească și să-și rezerve cât ma repede o cameră.

Patronii hotelurilor care vor fi deschise în această iarnă au pregătit tot ce este mai bun pentru Revelion: de la meniuri sofisticate până la tratamente SPA la prețuri mici.

„Sunt chiar foarte drăguțe terapiile pentru doamne. Este un mesaj cu mișcări Lomi-Lomi efectuat cu ulei de ciocolată, iar pentru domni un mesaj de relaxare al tălpilor”, a declarat Costina Ciorbaru, manager hotel.

Hotelierii au oferte pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele. Ba mai mult, le promit turiștilor care aleg să petreacă Revelionul la malul mării că vor trăi cele mai frumoase momente din viața lor. Patronii au pregătit numeroase surprize, astfel încât să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi.

„Pentru noaptea dintre ani am pregătit pachete ce pornesc de la 2.030 de lei pentru trei nopți, pachet cameră dublă, standard cu all inclusive sau de patru nopți cu prețuri ce pornesc de la 2.670 de lei. S-au vândut 50% dintre pachete, deci numărul locurilor libere este limitat”, a declarat Elena Drăghici, șef recepție.

În ceea ce privește meniurile, cei care vor alege să facă sărbătorile de iarnă la malul mării vor avea de unde alege. Preparatele din fructe de mare vor fi cap de listă pentru Revelionul de la all-inclusive, pe Litoral. De asemenea, pachete sunt și pentru sudul litoralului.

„Pentru sudul litoralului sunt hoteluri deschide care au pregătit pachete all inclusive. Prețurile pornesc de la 1.764 de lei pentru un sejur de trei nopți, ceea ce cred că este o ofertă destul de atractivă”, a declarat Ștefan Necula, agent de turism.

Oferte bune sunt și pentru cei care vor să petreacă Crăciunul la malul mării Negre. Pachetele pornesc de la 1.200 de lei pentru trei nopți cazare și masă. Însă, trebuie să vă grăbiți pentru că, în multe dintre unitățile hoteliere de la mare, sunt din ce în ce mai puține camere libere.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233