dobroge.tv

Live

Ni-Ni și Chen-Chen au făcut spectacol pentru copiii și profesorii, de Ziua Educației

05 octombrie 2023
Publicitate

Și la Delfinariul a fost aglomerat. Ni-Ni și Chen Chen au făcut astăzi cunoștință cu mii de copii din România, dar și din Constanța care au venit special să-i vadă. S-au jucat cu mingile, au făcut tumbe și i-au salutat pe toți. În schimb, cele mai iubite mamifere de la malul mării, au primit ropote de aplauze și promisiuni că vor mai veni la spectacolele lor. După ce i-au admirat, cei mici împreună cu părinții sau cu cadrele didactice au vizitat și Microrezervația din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii.

Ni-Ni și Chen-Chen au făcut spectacol pentru copiii și profesorii care au avut joi liber și au decis să vină la Delfinariu pentru a face cunoștință cu ei.

„O să facă multe activități cu ei, i-am adus aici, o să mergem în parc, la un loc de joacă și așa sărbătorim”, spune un părinte.

„Am venit cu copilașul la microrezervație, este frumos afară și se va da în leagăne, în tobogane cu ceilalți copii. Pe seară poate mergem la o plimbare dacă ne ajută vremea”, spune o fetiță.

Printre vizitatorii mai mici s-a aflat și un grup de elevi din Craiova. Unii dintre ei au văzut mamiferele pentru prima oară în realitate și s-au minunat de inteligența, dar și de cooperarea de care au dat dovadă delfinii. Așadar, a fost o misiune îndeplinită în cazul profesoarei care și-a dorit să le predea o altfel de lecție elevilor.

„Astăzi o să viziteze toată ziua Constanța. Mergem să vedem farul și tot ce ne oferă Constanța. Este prima oară pentru ei și am ales delfinariul”, a declarat Mădălina Dermiși, profesoară.

Pentru prima reprezentație a mamiferelor au fost vândute aproximativ 440 de bilete. Delfinii s-au bucurat de aplauzele primite și de entuziasmul celor care i-au văzut pentru prima oară.

A venit un număr destul de mare de copii și probabil va fi la fel și la demonstrația cealaltă. Acum în extrasezon avem două demonstrații, una la 11.00 și una la 15.00, între timp avem și doua antrenamente”, a declarat Dorina Coman, antrenor.

Pe lângă delfinariu, cei care au ajuns la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța au vizitat și microrezervația. Ba mai mult, unii au primit și lecții de echitație. Pentru majoritatea dintre vizitatori, ziua s-a încheiat cu o plimbare pe malul mării.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233