dobroge.tv

Live

Reguli Feng-Shui pentru camera copilului

05 octombrie 2023
Publicitate

Ce facem atunci când copilul nu doarme fără unul dintre părinți, se teme de întuneric sau pur și simplu nu se acomodează cu spațiul său? Sunt câteva reguli de care trebuie să ținem cont, spun maeștrii feng-shui, pentru a rezolva aceste probleme. De la organizarea lucrurilor în dormitor până la culorile pe care le folosim. Mai multe sfaturi utile aflăm de la Cristina Groza, scriitor și maestru feng-shui.

Fiți atenți la tendințele copilului. Copii simt spațiul foarte bine. Dacă un copil spune ‹‹Nu vreau să dorm aici››, lăsați-l să doarmă în cu totul altă parte. Apoi, să nu aibă în camera lui grinzi, să nu doarmă cu grinda deasupra capului sau există acel mobilier încorporat. Ați văzut că de multe ori, din lipsă de spațiu, părinții încorporează patul într-un mobilier și ei ajung să doarmă cu dulăpioarele sau acele corpuri suspendate deasupra. Să nu fie deasupra capului lor pentru că ele, de fapt, au rol de grindă. Sunt tot un fel de grindă, dar artificială. Încercăm să lăsăm totul liber. Paturile supraetajate sunt în regulă, dar nu grinzile și acele dulapuri suspendate. Pe acelea să le evităm.

Să evităm să facem camerele în culori foarte intense. Dacă nu știm ce energie avem în cameră, să ne ferim de culori foarte intense. Am văzut camere cu roșu intens, verde intens, roz intens, ‹‹less is more››, cum spune americanul. Dacă nu puteți să apelați la un specialist, încercați cât mai pastel totul. Și în casa noastră în general să nu folosim culori cât mai intense și nu casa într-o singură culoare deoarece culorile înseamnă cele cinci elemente, iar prea mult poate să strice.

Un alt sfat foarte important pentru copii: să-i învățăm să-și facă ordine. Chiar dacă ne supără dezordinea. Pentru că dezordinea blochează energia și amplifică energia negativă. Să spunem că avem o energie pozitivă în cameră, prin multă dezordine și lucrurile nefolosite, de exemplu jucării nefolosite, foarte multe cărți, haine nefolosite, pot să blocheze energia. Împreună cu el facem ordine și îi cerem părerea, vedem ce îi place, ce nu îi place și încercăm să-i explicăm”, a declarat Cristina Groza, maestru feng-shui.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233