dobroge.tv

Live

Competiţie plină de adrenalină, la Constanţa! Surferi din țară și din străinătate s-au întrecut în acrobații - premii în valoare de 15.000 de euro

26 septembrie 2023
Publicitate

Explozie de culoare astăzi în Constanța! Surferi români din țară și din străinătate, dar și invitați speciali s-au întrecut în acrobații. Iubitorii de adrenalină au făcut spectacol, spre deliciul celor care i-au urmărit de pe plajă. Sportivii curajoși au fost susținuți, încurajați, dar, mai ales, admirați! Singura competiție de acest gen dedicată profesioniștilor oferă, pe lângă experiențe memorabile, și premii în valoare de 15.000 de euro.

A fost o zi superbă pe litoral, cu valuri perfecte pentru iubitorii de kite-surfing, soare și cer senin. Un spectacol în adevăratul sens al cuvântului au oferit cei mai buni kite-surferi români la malul mării. S-au întrecut în acrobații pe marea zbuciumată, zburând practic deasupra valurilor. Concursul premiază salturile în aer și măiestria sportivilor.

“Rotații cât mai multe, placa dată jos din picioare. Zmeul să treacă prin putere, asta înseamnă să fie dat peste cap zmeul, rotații ale zmeului, rotații ale corpului, rotații ale plăcii în aer”, a spus Simion ȘTEFĂNESCU.

A fost o adevărată bucurie pentru participanți pentru că vremea a fost mai mult decât perfectă pentru acest sport plin de adrenalină.

“Sunt 32 de participanți împărțiți pe 3 categorii: peste 45 de ani, open-bărbați și open-fete. Premiile sunt mari, în valoare de 15.000 de euro", a spus Andrei DAMIAN, organizator.

De la an la an, acest sport atrage tot mai mulți iubitori de adrenalină. Pentru concursul ajuns la a treia ediție, la Constanţa au venit doi campioni europeni, care au făcut senzație pe plăci, dar i-au și jurizat pe participanti.

„Este o zi minunată, vântul este perfect, oamenii de pe plajă aplaudă și ne simțim foarte bine azi în România”, a spus Baptiste BOURDOULOUS, campion kite Grecia.

Kite-ul nu este un sport pentru oricine. Pe lângă ambiție, curaj și îndemânare, este nevoie și de multe ore de pregătire, dar și de bani. Această pasiune ajunge, anual, la câteva mii de euro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233